Arama sonuçları: *

1. S

Arkadaşlar yeni internet önerisi lazım (UCUZ)

Hangisi daha iyi yani benim ki fiber acaba ondan mı normal diye sormak istedim.
  2. S

biz hocam fiber kullanıyoruz pek bilmediğimden dolayı cahilliğime verin. vdsl fiber mi oluyor
  3. S

Hocam ben 1000 mbps 50 upload kullanıyorum ben hiç bu sorunlarla karşılaşmadım acaba oturduğum yer iyi diye mi. 1734019102 Valo cs bo6 full oynayan oyuncuyum hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadım çok şükür.
  4. S

hocam so önermemişsiniz aklıma takıldı acaba kötü mü? ben kullanıyorum da ping sorunu falan yaşamıyorum, gerçi şehirden şehire değişir. Merak ettiğimden sordum.
  5. S

Superonline'da şu işlemi yapsam ne olur?

Anladım hocam, tekrardan hayırlı olsun.
  6. S

Hayırlı olsun iyi günler de kullanın. Herhalde 1000mbps yaptınız?
  7. S

Ben öyle yaptım sorun olmadı. 1733995184 Gene de arayıp bana sorduğunuzu sorabilirsiniz.
  8. S

Ben dün Yaptım hocam, taahütünüzün kaçıncı ayındaysanız, o aydan devam ediliyor ve yeni fiyatlandırmadan diğer ay fatura ödüyorsunuz. 1733995068 200düm 1000'e çektim.
  9. S

İnternet Servis Sağlayıcıların Güncel Fiyatları

1 hafta önce bo6 ya girdim sıkıntısız oyun deneyimi yaşadım ben siz de ki sorun farklı galiba. 1733992365 aktif olarak bo6 fc25 oynayan biriyim ben hiçbir sorunla karşılaşmadım.
  10. S

steamden anlıyorum zaten 20mb indirirken 114 mb indiriyorum 1733992232 pingim de fazla yüksek değil hocam 45-50 arası bilginiz olsun.
  11. S

yani comnetmiş yalınetmiş yapınetmiş bunlar boş geliyor bana, türk telekom ve süperonline'dan şaşmamalıyız diye düşünüyorum tabi kendi düşüncem, herkesin görüşüne saygı duyarım ama, bana göre iki firma köklü. 1733921131 hocam telefon aldığım için öyle. 1733921171 burada mbps önemli değil para...
  12. S

Beyler evet linç yiyebilirim ama sıkıntısız internet kullanmak istersem Ya Türk Telekoma geçerim, ya da süperonline'a geçerim ben süperonline 3 senedir kullanıyorum 1 gram sıkıntı çekmedi fiyat yüksek tabi ben telefon aldım casper via m35 küçük kardeşime 200 mb internet telefon kampanyası...
  13. S

HEPSİJET MT olarak çalışmak #2

Valla benden isim soy isim video istediler attım nerede doğduğumu videolu bir şekil de o kadar tc falan isterlerse bir şey yapamazlar diye düşünüyorum yani bu attıklarımdan bir şey olmaz gibi, konu sahibi de bunun için de muhtemelen. 1733404153 Beni de aradılar dün mail gönderdiler video atmamı...
  14. S

📡 Starlink depozito ödememi yaptım ve ayırttım. (9 $)

Biz gene youtube'da çıkan videolara ekmek banacağız gibi.
  15. S

Superonline twitch ve kick yayın izlerken donuyor

Arkadaşlar internetim iyi ve donma yaşıyorum Türk Telekom'dan geçtim ve Türk Telekom 100 Mbps'di bu 200 anlamadığım bir şekilde drop yiyorum izlerken neden? Nasıl çözebilirim telefonda da aynı sorun devam etmekte.
  16. S

KABLOLU ALTYAPIDAN ÇANAĞA GEÇİLİR Mİ ?

Sakın geçmeyin hocam
  17. S

Gs fb derbisini kaçak izlemek için kaç gb internet gerekli.

iyi ki de izleyemedin bomboştu maç
  18. S

Gs fb derbisini kaçak izlemek için kaç gb internet gerekli.

:D yarıldım buna ya yanlış anlama sadece komik geldi. Zordur hocam bir de fanatikseniz artık gelsin diye baya sövüp duruyorsunuzdur. Aradınız mı arıza çalışması mı var diye?
  19. S

Vestelcell'e Geçilir Mi?

Ben TT kullanıyorum gayette memnunum bu arada :D şehir olarak değişiyor tabi yerler.
Geri