Arama sonuçları: *

1. THE V

Hangi İnternet Sağlayıcısına geçmeliyim?

TURK NET DIŞINDA HİÇBİRİ BİR HALTA YARAMAZ DOSTUM
  2. THE V

Bu internet altyapısı mı?

Ha ben bir internet aboneliği aldın da o zaman çektiler zannettim 100mbps çektilerse bile yeni bağlantı yapmaları gerek modeme internet sağlayıcın ile iletişime geç eski hat yerine dairene yeni hat bağlansın öyle sorgulama ile zor bilgi veriyorlar veya bağlansa bile yok derler eski bağlantı hala...
  3. THE V

Yani normalde eve internet bağlatacağından oradan bir delik açıp dairene hat çekmesi gerekiyor kutu varsa kutuya bağlantıyı bağlaması gerekiyor yoksa ise eski tarzda içeri çekip kabloyu direk modeme bağlantı yapmaları gerekiyor hiç bir ucu bir yere geçilmemiş sadece oraya kablo koyulmuş görüştün...
  4. THE V

İnternet bağlantısı da o böyle bağlanmaması gerekiyordu
  5. THE V

İnternet sağlayıcı önerisi

TURKNET öneririm 5 kere şehir değiştirdim 5 şehirde de en yüksek internet hızını veren ve dediği hızları da veren turknet gördüm. Örneğin TTNET sizin o tarafta fiber yok 24 mbps verebilirim anca diyor o da o zamanın parası ile 120TL idi TURKNET ise 100mbps verip 80TL ödemiştim. Şuanda da 139TL...
  6. THE V

Yeni İnternet Sağlayıcısı Tavsiyesi

TURKNET candır yıllar önce TTNET net geçtim çok şehir taşıdım ve her yerde bana 100mbps internet verdi tavsiye ederim.
Top Bottom