Arama sonuçları: *

1. Talha Celik

TURKNET FİYAT ARTIŞI / 279.90 TÜRK LİRASI

millenicom için arkadaşlar zam geldi dedi fakat müşteri hizmetleri ile konuştum zam olmadığını söylediler. ben başvurumu yspyım bigilendiririm
  2. Talha Celik

Türknet zamından sonra yeni internet önerisi

müşteri hizmetleri ile konuştum şimdi fakat bir zam yok dediler
  3. Talha Celik

Şuan millenicom aklıma yattı gibi bakalım
  4. Talha Celik

comnetin şuanki fiyatların altında kalması normal gelmedi kullanan var mı acaba
  5. Talha Celik

taahütlü geçerim hocam en kötü
  6. Talha Celik

Arkadaşlar bildiğiniz gibi türknet faturasını 300 tl yapmış . şu an en mantıklı iss nedir. ne önerirsiniz
  7. Talha Celik

Yardım türknet'te sıkıntı mı var

sitesi bile açılmıyor ki uygulmada açılmıyor 1687116989 bakıyorum hemen 1687117037 1687117058 fast.comda böyle fakat twitchde falan internet sıkıntısı var 1687117226 nperf testide böyle. garip valla
  8. Talha Celik

Yardım türknet'te sıkıntı mı var

türknetde bir sıkıntı mı var yoksa benden kaynaklı mı . modemi 2 kere resledim pc aç kapa yaptım fakat durum böyle. ne yapabilrim?
  9. Talha Celik

taahütlü internet nedir

kullanmadığım zaman para ödüyor muyum derken? her ay fatura ödüyorsunuz normal
  10. Talha Celik

Netspeed Upload Hızım Artmış

umarım npc'dir . gerçek bir birey olamaz
  11. Talha Celik

Yardım Türknetde 3. ayımdayken türk telekomdan gelen 760tllik fatura?

bildirim yapmadık fakat türknete destek talebi açtım
  12. Talha Celik

Yardım Türknetde 3. ayımdayken türk telekomdan gelen 760tllik fatura?

merhabalar aralığın sonlarına doğru türk telekom ile olan taahürüm bitiiği için türknete geçiş sağlamıştık . ocak başında hem türktelekomun son faturasını hem de türknetin ilk fatursaını ödemiştik (ocak ayından beri herhangi bir şekilde türk telekom interneti kullanmıyoruz)bugün türk telekom...
  13. Talha Celik

Yardım Millenicom 180 TL olmuş yeni ISS arıyorum sizce en uygun ve mantıklısı hangisi ?

170 tl ben geçtim arkadaşımdan da kod aldım 6 ay 140 tl haftaya kurulum yapılacak
  14. Talha Celik

Altyapı sorgulama, başvuru

maalesef daha gelmemiş
  15. Talha Celik

Yardım Hangi internete geçmeliyim

Bursada yaşıyorum ama türknete başvurumu yaptım 24mbpsden 100mbpsye geçiceğim bakalım ay sonu gelicekler kurmak için (ay sonu gelmelerini ben istedim aboneliğim o tarihte başlıyacak telekomun taahütü bitiyor)
  16. Talha Celik

Altyapı sorgulama, başvuru

https://goknet.com.tr/internet-altyapi-sorgulama/
Top Bottom