Arama sonuçları: *

1. Trifact

TurkNet VDSL kullanıcıları şuan kaç upload alıyor?

upload aynı kalmış downloadu düşürmüşler. şu upload olayını bi dönem hatıralayanlar bilir maks 4 verebiliyoruz altyapınız bu diyorlardı. hiçbirşey değiştirmeden 15leri gördük. hani desteklemiyordu altyapı diyesi var insanın.
  2. Trifact

ben pandemi döneminde maks upload 12 görebilmiştim. tekrar 8e düştü şuan 15e çıkardılar. keşke senin dediğin gibi 18-19ları verseler.
  3. Trifact

düşürüldü derken. 8den 15e yükseldi bende TTelekomda
  4. Trifact

standartı 15 mi 8 mi? turknet 8 diyorsa türktelekom şuan 15 verebiliyor. turknete geçme durumunda 15ten 8e düşme durumu üzücü olabilir. 1695811867 evet hatta türktelekomda 24 ay tahahüt avantajlı bile kalmaya başladı çünkü 120tl ödüyorum. :D
  5. Trifact

bölgelere göre değişiklik gösteriyor o zaman. TT şuan 15 verebiliyor, turknete geçme durumunda 8e düşme durumu olursa aradaki fiyat farkı üzecek gibi.
  6. Trifact

netspeed/comnet/gıbırnet arasından hangisi

turktelekom müşterisiyim. bende turknetin vdsl upload hızını merak ettim konu açtım. deneyimleyenlerden bilgi almaya çalışıyorum. hala 8 ise turktelekom 15mbps uploadunda kalmayı planlıyorum
  7. Trifact

TT 50mbps VDSL kullanıcısıyım tahahütüm bitiyor malumunuz TT upload hızlarını 15mbps'ye arttırdı. Turknette VDSL için upload 8'de mi Turknette'de 15mbps uploada çekildi mi? Turknet VDSL kullanıcıları deneyimlerini paylaşabilir mi ona göre geçiş yapacağım.
  8. Trifact

Türk Telekom İnternet Tarifeleri 1 Ekim’de Zamlanacak

bana ilk 6 ay 210 son 18 ay 420 çektiler. ve tt müşterisiyim. şuan 120tl ödüyorum.
  9. Trifact

ev int tavsiyeleriniz

turktelekom banada ilk 6 ay 210 son 18 ay 410tl çekti 50mbps için. kimse kusura bakmasın ama 400 vermem vdsl'e. mecbur turknet millenicoma bakacağız.
  10. Trifact

SAĞLAYICILARIN UPLOADLARI DÜŞÜRMESİ.

benimkide hala 14 küsürlerde Türk telekom. 14lerde de kalsın 2023 yılında 8mbps upload mu olur.
  11. Trifact

Yardım Türk Telekom Upload Hızımı Artırmadı

modeminde Qos ayarını sabitlemişmiydin. kontrol et herkes pingini düşürmek için modeminde kısıtlamıştı belki öyle kalmış olabilir. bende de 5e sabitlemiştim arkadaş uyarmasa 5te kullanmaya devam ediyordum. şuan 12ye sabitledim.
  12. Trifact

Öneri Hangi İnternet Sağlayıcısını Tercih Etmeliyim?

türk telekom VDSL alt yapısını kullanıyorsan türk telekomdan sakın çıkma. ben çıktım pişman oldum. superonline geçtim düşük ping alayım diye meğersem daha beter oluyormuş. sanırım türk telekom VDSL altyapıda, türk telekomun kendi müşteri trafiği ve diğer sağlayıcıların trafiği şekilnde ayırıyor...
  13. Trifact

İyi olan altyapıda Türk telekom almalımıyım

VDSL ise türk telekom fiber ise kim oraya fiberi getirdiyse onu seç.
  14. Trifact

İnternet sağlayıcı tavsiyesine ihtiyacım var

deneyim ve tavsiyelerimden bahsedeyim. istanbulda yaşıyorum zamanında türk telekom ve turkcell superonline maceraları yaşadım. ilk bakacağımız nokta bence alt yapının ne olduğu kimin yaptırdığı. eski usül bakır kablo üzerinde ADSL mi yoksa FİBER mi? Fiber ise size fiberi oraya kim getirdiyse...
  15. Trifact

Türknet Rezilliği...

yani şöyle anlatayım. benim alt yapım ADSL üzerine kurulu yani bakır kablo en fazla 75-85mbps gösteriyor ama hangi servis sağlayıcısına sorarsam sorayım sağlıklı stabil değer olarak 50-55mpbs maksimum diyor. hani hat değerleri zorlanıp 75lere çıkılır mı çıkılır ama kopmalar ping değerleri vs...
Top Bottom