Arama sonuçları: *

1. TrollSlayer

Ev internet kutusundaki kablom bu şekilde

hocam bu işlemler karma karışık covid zamanı 1 aylığına memlekete gitmiştim faturaları günü gününe ödememe rağmen kendi hattımı yeni taşınan birisine takmışlar döndüğümde 2 hafta internetsiz oturdum kavga dövüş zor açtırdık zor işler
  2. TrollSlayer

Ev internet kutusundaki kablom bu şekilde

hocam o kutuya müdahale etmek suç sakın kendiniz işlem yapmayın müşteri hizmetlerine haber verin onlar yapsın
  3. TrollSlayer

Ev interneti önerisi ?

Alt yapı varsa en stable kablo net çalışıyor
  4. TrollSlayer

Yardım Türkcell mobil Taahhüt yeniledim ama iptal edicem cayma bedeli çıkar mı ?

Geçmiş olsun hocam saçma bir karar olmuş bence mahkemede kazanırsınız bizde eskiden turkcell vın kullanıyorduk o dönemde taşındığımız yerde çekmediği için kapatma talebinde bulunduk bizede yüklü bir miktar cayma bedeli çıkarmışlardı thh ye başvurduk başvuru tarihinden itibaren bütün ücretler...
  5. TrollSlayer

Yardım Türkcell mobil Taahhüt yeniledim ama iptal edicem cayma bedeli çıkar mı ?

Hocam ilk ayda çıkıp çıkmaması biraz şans işi ama işlemler kanunen dediğin gibi işliyor cayma bedelinde haksızlık olduğunu düşünürseniz thh ye başvurabilirsiniz
  6. TrollSlayer

Cayma bedeli kullanıcının lehine göre çıkar mesela 12 ay kontratınız varsa ve siz 8. aydaysanız 4 aylık cayma bedeli çıkar ama 1. Aydaysanız ya hiç çıkmaz yada 1 aylık cayma bedeli çıkar
  7. TrollSlayer

İnternet yok fiber altya

Hocam size ayrılan soketi başkasına vermiş olabilirler üni için istanbulda kalıyordum yaz tatili için aile evine gelmiştim 1-2 ay onların yanında kaldım eve döndüğümde internet yoktu müşteri hizmetlerine tel açtım ekip geldi baktı sizin soketi yeni taşınan başkasına takmışlar dedi öyle saçmalık...
Top Bottom