Arama sonuçları: *

1. TyShame

Yardım Paket kaybı sorunu çözümü

Dns i modemine değil de bilgisayarına uygularsan tam tersi internetinde performans kaybı yaşarsın. Hatta bazen dns değiştirmek bile fayda etmez en çok kullanılan dns her zaman iyidir de diyemezsin. Quad 9 dns kur modeme wan ayarlarından bakalım nasıl performans alacaksın.
  2. TyShame

Kafayı yersin! Vodafone sınırsız mobil veri fiyatı

Eskiden internet mi vardı yeğenim şükret diyenler varken niye geliştirip yatırım yapsınlar ? Adamlar mal mı.
  3. TyShame

TT den Türknete geçiyorum Yardım ???

Hocam bu soruyu yazmaya çalışırken harcadığın enerjiyi ...... 25 down 10 up dan 1000 1000 geçeceksin şaka mı yapıyon ya
  4. TyShame

TURKNET Gigafiber VS Turkcell Super Online Fiber

Hali hazırda fiber olan bölgeye internet götürmek de tam bizim iss lere yakışır bi hareket.
  5. TyShame

Bilgisayar internet kopma sorunu

Usb internet taşımak için yapılmamıştır çünkü. Cat 6 ile modemden bağla veya kablosuz ile direk anakarttan bağla
  6. TyShame

NETGSM VDSL Nasıldır ? Kullanan var mı ?

Vdsl de büyük firmalardan şaşmamanı tavsiye ederim. Hatta internet kaliteni düşünüyorsan büyük firmaları kesinlikle tavsiye ederim. Yoksa 100 görünen internetin 45 40 gibi laglı laglı gelebilir.
  7. TyShame

TurkNet IPv6 sorunu nasıl çözülür

O zaman netspeed de öyle değilmiş hocam, Tabii cgnat havuzu iss lerin keyfine kalmış bir iş. İpv6 tanımlaması istemediğinde genelde tanımlamıyorlar ve çoğu bölgeye de ipv6 tanımlamıyorlar mesela küçük illerde pek tanımladıklarını duymadım neden bilmiyorum. Ayrıca istek açmanız gerekiyor.
  8. TyShame

Türknetin sitesine girip talep oluşturman gerekir fakat sanırım şu sıralar kimseye vermiyorlar. Gene bir şansını dene. Olmazsa sabit ip alıp kurabilirsin veya ucuz yollu bir vds bulup ( sabit ip ücreti kadar ) ona kurarsan daha iyi olur senin için.
  9. TyShame

Hala İpv4 ve ipv6 bir arada kullanıldığı için malesef ipv6 da cgnat havuzuna dahil. Sabit ip yi mecbur alacaksın ipv4 ve ipv6 aynı anda kullanıldığı için mecburen de ipv6 ya uygun port yönlendirme yapmak zorundasın. 1737710371 Türknet tarafından tarafına ipv6 tanımlandı mı ? Tanımlansa bile...
  10. TyShame

Bilgisayarda açık olmasının bir önemi yok modem ipv6 alıyor mu ? Modem üzerinden port yönlendirme yapacaksın. + Teamspeak'ın ipv6 kullandığından pek emin değilim Teamspeak'ın da desteklemesi gerekir. En iyisi sabit ip alıp ipv4 ile yapmak.
  11. TyShame

SNR Margin düşürmek için hız düşürmeye değer mi?

Merhabalar bu ayarlar hattınızın olası durumuna karşı otomatik ayrlamalar yapan teknolojilerdir. Ve çoğu modemde bu ayarlar bulunur. Dynamic Line Adjustment (DLA) Etkin (Enabled): Hat performansını otomatik olarak ayarlayan dinamik ayar. İşlevi: Hataları ve kopmaları azaltır. . Sorunsuz Oran...
  12. TyShame

SNR Margin düşürmek için hız düşürmeye değer mi?

8 db üstü genelde sık sık kopmalar olmaması gerek muhtemelen kopmalarınızın sebebi başka bir şey, kendim 6 db de kullanıyorum. Sra ve dla yı açmanızı öneririm ve kaliteli bir modem almanızı yüksek ihtimal telekomun vs vermiş olduğu modemi kullanıyorsunuz.
  13. TyShame

Hangi ethernet kablosu daha iyi

Cat 7 den aşşağı kablo önermem mi ? 40gbps internet hattı nerede var Türkiyede :D max 1gbps alacak onu da Cat5e veya cat 6 ile alırsın Piyasada cat 6 daha yaygın olduğu için de cat 6 alırsın. Marka olarak nexans reçber hcs vs alırsın. 23 Awg kalınlıkta olmalı kaliteli diyeceğin kablo, bu 3...
  14. TyShame

Gıbırnet kampanya var mı

Devam ediyor ama belki benim konumumdan kaynaklıdır. Her konumda vadettikleri servisi veremiyorlar ben küçük bir şehirdeyim. Belki Türknet buraya daha iyi veriyordur başkası daha kötü belli olmaz yani. Büyük şehirlerde yaşasam sorun olacağını sanmıyorum. Müşteri hizmetlerini ben beğeniyorum...
  15. TyShame

Gıbırnet kampanya var mı

Aynı problem sürekli jitter yüksekliği. Speed testte hiçbir zaman 0 jitter görmedim. Vdsl kullanıyorum Türknet kullanırken hattımda 2 adet ek vardı ekleri kaldırdım tek kablo çektim ona rağmen gıbırnette çok fazla jitter var. Ping stabil değil malesef destek de anlamadığı için yorum yapamıyor 😂
  16. TyShame

Gıbırnet kampanya var mı

Bende birtek bende var sanıyorum aynı problem gerçekten ilginç
  17. TyShame

Türktelekom bence gayet güzel

İşte bizi haklı çıkartan bir kişi daha. Türktelekom'un Ttnet ile aynı şirket olduğunu isim değiştirdiğinden habersiz, kötülüyorsunuz diyor birde. Tabi kötülüycez 100mbps in köyle vs alakası yok çünkü
  18. TyShame

Yardım İnternetim hızlı fakat yavaş

QOS sınırlama yazıp araştırabilirsiniz. şimdi anlatsam anlamazsınız %80 izleyerek yapmanız daha iyi. Evet internet sağlayıcınızı arayın çok fazla ping alıyorum deyin. kablolu testinizi de gönderin ayrıca eğer internet adreslerinden destek talebi oluşturacaksanız.
  19. TyShame

Yardım İnternetim hızlı fakat yavaş

Şuandada kötü hocam 😂 vdsl internet mi kullanıyorsunuz ? Fiberse servis sağlayıcınız için ping alıyorum diyin. 1736104271 + Farketmez 1 kişinin yalnızca whatsapp kullanması sonuçta upload download yapıyor anlık up down da pinginiz 160 170 lere çıkıyor. Haberiniz olsun kendiniz bilirsiniz...
Top Bottom