Arama sonuçları: *

1. TyShame

Türksat Kablonet'den Türknet VDSL geçiş

Yok vdsl kullanıyordum da gıbırnet, netspeed kullandım iyi bulmadım Türknete geçtim mis gibi kullanıyorum
  2. TyShame

İstanbul 10 numara bölge Türknet ile hattın güzel çalışır çoğu operatörle güzel çalışır ama ben TÜrknet geçtim kurtuldum valla :D
  3. TyShame

Nerde yaşıyosun hocam ?
  4. TyShame

Öneri Türkiyedeki tekel internet sorunu (Adil İnternet)

Hocam tek sıkıntı o mu ? Fiber neyse fiber verilmeyen yerlerde bile hızı 100 megabit ile sınırlıyorlar vektörleme teknolojisine bile geçmediler fiber getirmeye çalışırken en azından vektörleme ( g vector ile ) uyumlu altyapılarda 250 megabitlere varan hızlar 100 megabit içinse daha uzak...
  5. TyShame

Netspeed kullananlar 2dk toplanın

Ben 3 ay kullandım kablo sıkıntılıyken paket kaybı vs gibi sorunlar vardı ama kablodandır dedim bidaha dener miyim bilmiyorum ama netspeed garanti bırakacağım yani
  6. TyShame

Hergün gece + günün belli saatlerinde internet gidiyor ha modemi yeni açmışsın dersin diye bak modemin çalışma süresini de attım sana. Telekom kaynaklı bölgede çalışma da yok hani bi bende olsa sıkıntı neyse de ben 3 farklı noktaya bakarak bu yorumu ypıyorum sende sorun yoksa ne mutlu. Ama ben...
  7. TyShame

Hiçbi sorun yaşamadım diyorsunuz da yaklaşık 20 25 gün herkesin interneti problemliydi zaten nasıl yaşamadınız ? Şuanda da paket kaybı + bazı saatlerde internet kesilmesi sorunu var.
  8. TyShame

Gıbırnet için mi yoksa netspeed için mi soruyosun hocam ? Gıbırnet için soruyorsan ben ara ara dalgalanma yaşıyordum ama onun sebebini kablo kaynaklı diye tahmin ediyorum netspeed geçiş sonrası kabloyu düzelttim bir kere daha gıbırnete şans vereceğim gerçekten iyiydi çünkü müşteri iletişimleri...
  9. TyShame

3. Ay dolsun ben çıkacağım gıbırnet kullanıyordum onlara tonla laf dönüyordu forumlarda o bile daha iyiydi yazık valla. Sövseniz haklısınız
  10. TyShame

Galiba Superonline'ı Hack'ledim!! 🕵️😅

Ah o kadar basit olsa yiğidim :) Bu arada gördüğü her olayı şikayet eden bir güruh var onlara hiç yorum yapmıyorum şikayet edeceğiniz kelimeler kullandım size öyle anlayın.
  11. TyShame

Galiba Superonline'ı Hack'ledim!! 🕵️😅

S.et kurcalama devam
  12. TyShame

Yardım Download ve Upload değerlerimin iyi olmasına rağmen karşılığını alamıyorum

Direk internete sınır koymayacaksın İp veya Mac adreslerine göre bant genişliği sınırlayıcısı ile sınırlayacaksın diğer kullanıcıları örnek video
  13. TyShame

Yardım Download ve Upload değerlerimin iyi olmasına rağmen karşılığını alamıyorum

Seninki güzel aslında pingin de iyi muhtemelen istanbul veya kıyı kesimlerine yakın bir yerde oturuyosun. Ama biri upload, Download yapatığında senin internetin de donuyor veya ping giriyordur. QOS ile diğer kullanıcıların internetini Sadece video izleyenler için 20 mbps sınırlayabilirsin daha...
  14. TyShame

Tam tahmin ettiğim gibi :D normal bir Tr kullanıcısının orda pingi maks 40 download +20 25 çıkıyo senin 66 + 64 çıkmış. Yani senin dışında biri interneti kullandığında pingine +60 ekle, 60 alıyorum gözüyle bakma. Senin dışında interneti kullanan varsa QOS ile internetlerini sınırla.
  15. TyShame

2.4ghz ile 5ghz ayır farklı şifreler belirle sonra 5ghz bağlan problemin hem ondan hemde internetine bağlanan diğer kişiler yüzünden https://www.waveform.com/tools/bufferbloat şu testi yapıp at bakim buraya
  16. TyShame

200mbps ttnet vs 1000mbps turkcell

Neyin yardımını yapıcaz biz şuan ben anlamadım ihtiyacın varsa geç yok memnunsan kal ne gerek var
  17. TyShame

Yardım Beyler Hat Değerlerim Nasıl Sizce ?

Yok onlar halleder onlarlık bi iş sizlik değil :D
  18. TyShame

Aslında aynı santraldesiniz de işte :D senin port eskimiş de olabilir tanıdıklarsa bi söyle ölçüp en iyisine taksınlar işte :D veya en kısa yol varsa başka ona takıversinler kabloyu çok bir işlem yok zaten 15 20 dklık iş maksimum
  19. TyShame

Diyebilirler 😂 çünkü 68 gösteriyo hatta 68 gerçekten geldiğini görürlerse değiştirmeyebilirler. Benim hat normalde 100 lüktü 30 a düştüğü için aramıştım öyle değiştirdiler portu 😂 işte sende 20 alıyorum vs diye salla belki uzun yoldan gittiğini farkedip tt çalışanı kısa yola takar çünkü yan evde...
  20. TyShame

Hat kesiliyor ve arada hız 20 megabite düşüyor bazen hiç internet olmuyor gibi cümleler kurarsan şansına da güzel bir müşteri temsilcisi gelirse ( aslında her şey onda bitiyor ) büyük ihtimal Tt ye arıza kaydı bırakır onlar da gelir. 1754676004 Mesafe yazmıyor ama tahmini verebilecekleri hızı...
Geri