Arama sonuçları: *

1. Uchiha sasuke

Binaya Türk Telekom fiber geldi ne zaman aktif olur?

Sağ ol 1679085882 100 de bile bu kadar iyiyken 1000-500 gibi hızları düşünemiyorum çok iyi herkese nasip olur umarım
  2. Uchiha sasuke

Çok sağ olun valla öyle VDSLe geçtiğimde de aynısı olmuştu şuanda oluyor çok güzel bir his
  3. Uchiha sasuke

Anlık olarak Fiber kullanıyorum hız böyle Steamden bir şeyler indiricem bakalım Allah herkese nasip etsin
  4. Uchiha sasuke

Hocam şuan aktif olarak Fiber gözüküyor çok heyecanlandım gerçekten uzun zamandır hayalini kurduğum bir şey cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim 1677516075 Gelişmelerden haberdar etmeye çalışacağım elimden geldiğince
  5. Uchiha sasuke

Tamamdır sağ olun 1677187327 Türk telekomun kendi sitesinden baktım şuan Hipernet olarak gözküyor daha önce farklı bir şey yazıyordu ama turknet gıbırnet netspeed gibi sitelerden bakınca çıkmadı
  6. Uchiha sasuke

Şuan kutunun bağlantılarını yaptılar daireye çekmek kaldı sanırsam
  7. Uchiha sasuke

kabloları daire önüne kadar çektiler bugün
  8. Uchiha sasuke

Binaya fiber kutu gelmiş küçük gri kutu resimlerini koyucam biraz kötü çekmiş olsamda her neyse daha daireye kadar kablo çekilmedi daha yeni geldi zaten ne kadar zaman sonra aktifleşir yapmam gereken başka bir şey var mıdır yardımcı olursanız çok sevinirim
  9. Uchiha sasuke

Turknete geçiş fesih faturası

Hocam paket fiyatı aynı ama benim malesef altyapıda yani bina içi tesisatta sorun çıktı ondan 52 mbpsye kadar alabiliyorum 100 lük paket idealdir sizin için
  10. Uchiha sasuke

aynı şekilde düşünüyorum ttnet kullandım türk telekom kullandım superonline kullandım hepsinde sorun yaşadım turknete geçtim destek ekibi çok seri bir şekilde sorularımı yanıtladı sağ olsunlar bir kaç sorun vardı hemen hallettik çok memnunum
  11. Uchiha sasuke

bina içi kablolarda sorun çıktı şuan 100 lük paketten 55 mpbse kadar kullanabiliyorum ve modemi değiştirdim ZYXEL VMG3312-B10B şuan 5 cihaz bağlı sonuçlar böyle gayet memnunum paketimin tam adı (özgür iletişim 100) 1645955042 geçtim çoktan hocam sağ olun
  12. Uchiha sasuke

superonlineden turknete geçişten sonra açılmayan sayfalar vb

Arkadaşlar daha yeni geçiş yaptım bugün kullanmaya başladım daha önce superonline kullanıyordum her neyse olay şu superonlineden geçiş yaptım kullanıcı adı vs girdim 192.168.1.1den turknet geldi ama sorun şu ki telefonda instagram olsun facebook vs olsun bunlar yenilenmiyor normal webde arama...
  13. Uchiha sasuke

Sonuçlar böyle hocam (huawei hg658 v2 modemiyle yapılmıştır)
  14. Uchiha sasuke

Tamamdır teşekkür ederim 1644986037 Paylaşırım tabi ki
  15. Uchiha sasuke

Ben superonlineden Turknete geçiyorum fesih faturasını nereden bulabilirim yardımcı olur musunuz
  16. Uchiha sasuke

75 mpbs olan altyapım şuan düşük gözüküyor

netspeeden yaptım port var gözüküyorda benim internet aboneliğim bitince onun yerine geçirsem düzelir mi sizce
  17. Uchiha sasuke

75 mpbs olan altyapım şuan düşük gözüküyor

1 ay önce türknetten altyapıma bakmıştım vdsl 75 mbps tahmini olarak bu sonuç çıkmıştı şimdi baktığımda ise adsl 16 mbps gözüküyor türktelekomdan baktığımda hipernet 100 mbpsye kadar desteklediği yazıyor anlayamadım
  18. Uchiha sasuke

taahüt iptali superonline

Aboneliğin taahhüt süresinden önce sonlandırılması durumunda abonelik süresince kullanılan ücretsiz ve/veya indirimli servislerin toplam bedeli (varsa tüm vergiler dâhil 150 TL kurulum bedeli, 120 TL aktivasyon ücreti, modem taahhütname şartlarına uygun getirilmez ise 250 TL modem bedeli...
  19. Uchiha sasuke

yani sözleşmeyi gözden geçirmem gerekiyor değil mi
  20. Uchiha sasuke

şöyle bir süreç oldu eski evde de bağlantı kopmuştu zaten port ağrızalı yada kablolar da bir sıkıntı olabilir dediler elektirikçi çağırın dediler sonrasın da geldiler yukarı da kablolarla oynadılar yaptılar düzeldi sonra yeni eve taşındık bu sefer de kurulum yapılmış gibi oldu taktık powerı dsl...
Top Bottom