Arama sonuçları: *

1. Ultracı

Hangi modem daha iyi?

O da kiraydı. Gerekçe söylemeden aldı gitti modemi. Yerine Zyxel modemi kurdu.
  2. Ultracı

Hangi modem daha iyi?

Bing eksik yorumlamış. Zyxel USB 3.1 portuna sahip.
  3. Ultracı

Hangi modem daha iyi?

Merhaba. Dün Türk Telekom arıza kaydım için evime geldi. Eski modemin kendi vermiş oldukları TP link EX20V modeliydi. Modemi değiştirmek zorundayız diyip Zyxel EX3301-T0 modeli ile değiştirdi. Eski modemimi beğeniyordum arızası yoktu. Sizce hangi modem daha iyi?
  4. Ultracı

Taahhüt imzalamadan vazgeçebilir miyim?

Ben aktivasyon falan yaptırmadım kurulum bile yapılamadı ıslak imza da atmadım. Rahatça başvuruyu iptal edebildim.
  5. Ultracı

Hızlı kurulum yapan ISS tavsiyesi

Hocam deprem bölgesinde yaşıyorum o sebepten gelmiyorlar herhalde.
  6. Ultracı

Teşekkürler caydım.
  7. Ultracı

Gigafiber yok maalesef. Başka hangi firma olabilir?
  8. Ultracı

Turknet 300 TL Kurulum ücreti istiyor herhalde. Çok geldi bana.
  9. Ultracı

Merhaba. Türk Telekom'a başvuru yaptım 4 gündür gelen giden olmayınca başvurumu iptal ettirdim. Bana hızlı kurulum yapabilecek iyi performanslı ISS tavsiyesi yapar mısınız? Altyapım 100 Mbps fiber.
  10. Ultracı

Merhaba. Ayın 11 inde Türk Telekom a başvuru yaptım kurulum için hala gelmediler. Sadece telefondan onaylıyorum dedim. Henüz taahhüt imzalamadım vazgeçebilir miyim? 1684182816 Bilgisi olan var mı?
  11. Ultracı

Türk Telekom vs Netspeed

Seçimlerden hemen sonra karar verip ya taahhütlü ya da taahhütsüz yaptıracağım.
  12. Ultracı

Hangi internet operatörüne geçmeliyim ?

Ben de taahhütlü internet yaptırma düşüncesindeyim. Fakat taahhütlü internette nakil işlemi ve paket düşürme işlemi yapılıyor mu onu bilmiyorum.
  13. Ultracı

Türk Telekom vs Netspeed

Neden yüksek ping sorunu ile karşılaşayım ki aynı evde aynı altyapı üzerinden verilen farklı bir firmanın hizmetinde hiç ping sorunu çıkmamışken Türk Telekom'da neden çıksın.
  14. Ultracı

Türk Telekom vs Netspeed

Ama taahhüt olayı korkutuyor beni. Deprem bölgesinde yaşıyorum bir yıl içerisinde başka bir ile taşınma durumum var. Taahhütlü internette nakil işlemi ve paket düşürme işlemi oluyor mu?
  15. Ultracı

Türk Telekom vs Netspeed

Türk Telekom 100 mbps fiber paketi 24 ay taahhütlü ilk 12 ay 220 sonraki 12 ay 265 olarak almam mı yoksa Netspeed 100 mbpsi fiberi 228 TL'ye almam mı daha mantıklı?
  16. Ultracı

Geçişi kolay ve hizmeti iyi bir ISS Önerir misiniz?

Taahhütlü olarak 220 TL ye 100 mbps Fiber Türk Telekom tercih ettim arkadaşlar.
  17. Ultracı

Turknet ben de kullanmıştım ama TT ile aynı fiyattalar ve TT Altyapısı üzerinden hizmet veriyorlar Turk Telekom deneyeceğim gibi.
  18. Ultracı

Paket kaybı olayları çok oluyor diyorlar o firma için. 1683756059 TurkNet ile Turk Telekom fiyatları neredeyse aynı. Neden Turk Telekom kullanmayayım?
  19. Ultracı

Altyapım Turk Telekom Fiber 1000 Mbps kadar destekliyor. Abonelik işlemlerimi hiç uğraşmadan kolayca yapabileceğim bir firma önerir misiniz?
  20. Ultracı

ISS önerisi doğu bölgesi

Turknet altyapı sorguladığım zaman 100 mbps diyor 1000 mbps nasıl bağlayabiliriz
Top Bottom