Arama sonuçları: *

1. UnlegitPanda

Gigafiber kullandığım halde Steam'de 30Mbps yi geçmiyor.

Bende GigaFibele indiridim PUBG o değerlerde takıldı.
  2. UnlegitPanda

Gigafiber kullandığım halde Steam'de 30Mbps yi geçmiyor.

Hangi oyunu yüklüyorsunuz? Bazı oyunlarda indirme sınırı olabiliyor.
  3. UnlegitPanda

500Mbps internet 90Mbps oldu

Sorununm başlıkta daha önce aynı kablo ile 500Mbps alırken şuan 90Mbps'yi zor görüyor. Telefondan test yaptığımda ise normal değerler alıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  4. UnlegitPanda

Yardım Turkcell İndirme Hızımı Alamıyorum!

Oyundan oyuna değişiyor sanırım, geçenlerde PUBG yükledim maksimum 2mb/sn hızı gördüm. Diğer oyunlarda genellikle 50mb/sn civarı görüyorum. (SO 500Mbps Paket)
  5. UnlegitPanda

Superonline 1000-500mbps paketlerine zam geldi

https://www.superonline.net/yardim/modemler/zte-h3600
  6. UnlegitPanda

Superonline 1000-500mbps paketlerine zam geldi

500Mbps paketi aldım 1 hafta önce, memnunum. Bizimde uploadlar yükselse güzel olurdu.
  7. UnlegitPanda

Superonline 500Mbps'e geçen var mı?

Bağlattım sağolun.
  8. UnlegitPanda

SuperOnline'da başka bir pakete geçsem cayma bedeli isterler mi?

35Mbps'lik paketimi 500 veya 1000Mbps'e taşımayı düşünüyorum böyle bir durumca cayma bedeli öder miyim?
  9. UnlegitPanda

Bina girişine böyle bir afiş astıklarına göre altyapı vardır büyük ihtimal. 1661691910 Superonline'da direk paket geçişiyi yapabilir miyim? Daha önce yapan var mı?
  10. UnlegitPanda

Şu an Superonline 35Mbps'lik paket kullanıyorum ve bina girişinde 500Mbps paketin 200TL olduğu bir afiş gördüm, 500Mbps'lik pakete geçen var mı değerler nasıl? Müşteri hizmetlerini arasam direk geçiş yapar mıyım yoksa eve gelip kurulum yaparlar mı?
  11. UnlegitPanda

Öneri Millenicom Nasıldır? Alınır Mı? ( Rehber )

Hocam Turknet'de altyapı sorguladığınızda kaç Mbps gözüküyor?
  12. UnlegitPanda

Millenicom'da ne hız alırım?

Mevcut interneti taahütlü sanırım Eylül/Ekim gibi bitiyor. Sizin attığınız paketin son günü 31 Ağustos.
  13. UnlegitPanda

Bu paketler için aradım ancak sadece yeni müşterilere özel olduğu söylendi
  14. UnlegitPanda

Altyapı sorguladığımda sadece bu ekran çıkıyor. Anasayfadan bu paketi alsam 100Mbps hız alabilir miyim?
  15. UnlegitPanda

Altyapımın karşıladığı hız 100Mbps ancak Millenicom bana 24Mbps'lik paketi gösteriyor. Siteden 100Mbps'lik paketi alsam o hızı verir mi?
  16. UnlegitPanda

Valorant %100 Packet Loss

Oyun kafayı yiyor 2-3 saniye ileri geri gidiyor donuyor oynanmaz hale geliyor.
  17. UnlegitPanda

Eski sayılmaz 1-2 yıl oldu alalı
  18. UnlegitPanda

Böyle bir hata alıyorum internetim VDSL fiber 3 haftada bir böyle oluyor sil yükle yapmak zorunda kalıyorum. Yok mu bunun bir çözümü?
  19. UnlegitPanda

Selfy Valorant VP kodu

Selfy üyelerine böyle bir kampanya var, kampanyaya katıldım kodu aldım ancak nereye gireceğimi bilmiyorum hangi siteye girmem gerek? https://www.selfy.com.tr/selfye-ozel/riot-games-kampanyasi
Top Bottom