Arama sonuçları: *

1. Useless

Superonline 1000 Mbps geçiş yaptım alamıyorum

var. ben önceden modemi bilgisayara değil de wifi güçlendiricinin kablosuyla bağlıyordum bilgisayara 1000mbps almam gerekirken 100 alıyordum sonra cat7 kablosu aldım modemden pcye bağladım düzeldi eğer sende böyle yapıyosan dene derim (ben turknet kullanıyorum)
  2. Useless

Yardım Internet ayarı yapabiliyor muyuz?

sapıduhosdujıık
  3. Useless

bundan sonra chatgptye soracam
  4. Useless

ben mesela oyun indireceğim zaman internetin tüm hızını, yükünü vs. o oyunu indirmesi için ayarlayabiliyor muyum? diğer hiçbir yerde internet kullanırken hızını kesmemesi için, indirebildiği maksimum hızda indirmesi için?
  5. Useless

1000mbps internet 4k videoda donuyor?

iyi geceler size ben yatar ✋
  6. Useless

teşekkürler kylo iyilik meleği gibi her yerden çıkıyorsun yardım olmaya çalışıyorsun adamsın 1739669033 sorun çözüldü hacı. o an telefonla oyun oynuyordum ondan olabileceğini düşünüyorum ama biraz da saçma geliyor. bir oyun nasıl bu kadar engellesin ki? şu anda sorunsuz akıp gidiyor
  7. Useless

şaştım kaldım gerçekten, 1000mbps internet sağlayıcım var ama 4k youtube videosu donuyor?
  8. Useless

Sizce hangi interneti tercih etmeliyim?

fark etmedim pardon 1000mbps yazıyor sandım 1739532445 istanbul küçükçekmecedeyim 1739532542 bizim bina çok eski reis, illa yeni olması gerekmiyor sanırım bina sakinleri olarak topluca anlaşıp altyapı isterseniz getiriyorlar
  9. Useless

Sizce hangi interneti tercih etmeliyim?

türknet. az önce cat7 kablosu da aldım 120gblik oyunu ortalama 15dkda indirdim. çok memnun kaldım
  10. Useless

Yardım Bu benim internet hızımı mı gösteriyor?

teşekkürler, almışken iyisini alayım dedim bi sorun oluşturmazsa isterse cat9 olsun demi:)
  11. Useless

cat 7 kablosu sipariş ettim geldiğinde bağlıcam o 1000 verir mi?
  12. Useless

Yardım İnternet Hızımı Nasıl Artırabilirim?

reis şimdi sana verebileceğim tek tavsiye var internet sağlayıcınla görüş ben bu hızı alıyorum yapabilecek bir şey yok mu diye sor bulunduğun mekanda az çekiyordur belki bilemem ama şehir içindeysen bu internet normal değil türknet falan dene eğer olmuyorsa bu internet firmasıyla
  13. Useless

ben pc kullanıyosun sandım pc harici kullanabilir misin bilmiyorum reis
  14. Useless

modeme ve pcye bağlanılan ethernet alışverişinin kalitesini artıran bir kablo 1739214644 fakat taktir ederseniz ki internet sağlayıcınızın size sunduğu max interneti size sağlayacaktır örneğin 1000mbps internetiniz varsa 2000mbps veremez max 1000 olduğu için onu verir
  15. Useless

bulunduğunuz mekan altyapı destekliyorsa ona uygun internet sağlayıcılarına geçmenizi tavsiye ederim ayrıca da cat 7 kablosu alırsanız daha hızlı internet çekebilirsiniz
  16. Useless

Yardım Bu kabloyla 1000mbps alabilir miyim?

ben biraz araştırdım gördüğüm kadarıyla bu en son modeli yanlış değilsem
  17. Useless

teşekkür ederim o zaman alıyorum bunu sizin yorumunuzun verdiği rahatlıkla
  18. Useless

arkadaşlar gigafiber kullanıyorum ama bu zamana kadar pc'yi wifi güçlendiricisiyle İnternete bağlıyordum tam performans alamıyordum türkneti aradığımda bilgisayarı kabloyla modeme bağlarsanız iyi sonuç alırsınız dedi şimdi modemi pcye bağlıcam bu kablo ile tam performans alabilir miyim yoksa...
  19. Useless

ha şimdi anladım o ürün tek kabloyu içeriyor ayrıyeten priz falan alıcaz yani
  20. Useless

arkadaşın attığı site linkinde üründe sadece ethernet girişi bulunuyor onu modeme takıcaz sanırım, diğer ucunu kasaya mı takıcaz?
Geri