Arama sonuçları: *

1. VirtudeN

Millenicom mu netspeed mi

netspeed referans kodunuz var mı 1665931542 millenicomun bir ay ücretsiz kullanma olayı bitti mi
  2. VirtudeN

netspeed 10 tl indirim kodu ne oluyor bilen var mı
  3. VirtudeN

millenicom 145tl(20 tl modem kiralama ücreti) 100mbps +180 tl kurulum ücreti 3 ay 205tl sonra 145tl netspeed 159tl her şey içinde kodla 10 tl indirim alabiliyormuşssun 149tl hangisini tercih etmek mantıklı
  4. VirtudeN

Hangi internet sağlayıcısını tercih etmeliyim

Tamamdır teşekkür ederim geçeceğim zaman burdan bilgilendirme yaparım tekrardan
  5. VirtudeN

Türknetin müşreti hizmetleri çok iyi değil diyorlar bir de fiyatları son zamanlarda baya uçtu onun yerine netspeed ya da millenicom tercih edilir mi
  6. VirtudeN

Tamamdır teşekkür ederim
  7. VirtudeN

Ortalama ping değeriniz ve indirme downloadın ortalama kaç
  8. VirtudeN

Genel anlamda vodafone ve turkcell önerilmiyor. Düşüncem millenicom ya da netspeed
  9. VirtudeN

Haziran ayının ortasına doğru geçiş yapmayı düşünüyorum o zaman sizi özelden rahatsız ederim 1653724509 Bu konulardan çok anlamıyorum da santral mesafesinin 0m olması bir bakıma iyi değil mi ? Bazıları 100mbpsı, 65 70 olarak alıyormuş bende o gibi bir durum olur mu
  10. VirtudeN

Şu an kullandığım internet bu haziranın sonu gibi internet sağlayıcısını değiştirmeyi düşünüyorum Düşündüğüm sağlayıcı netspeed hem fiyat hem de kullanıcı memnuniyetinden dolayı Netspeed altyapı sorgulama yaptım ve bu sonucu aldım
  11. VirtudeN

Öneri 3 aylık NetSpeed deneyimim

Konu dışı gibi ama yardımcı olur musunuz bu santral/saha dolabı tahmini mesafe neden 0 metre gözüküyor
  12. VirtudeN

Pingim yok ama oyun takılıyor

tamamdır teşekkürler
  13. VirtudeN

O konularda bilgili olanlar hakkında bilgim yoktu Gene de teşekkür ederim 1609698106 @alpolojix / Leroxy hocam bir el atar mısın?
  14. VirtudeN

O ney peki çozümü var mı
  15. VirtudeN

Csgo da ev internetiyle 70 80 ping aliyorum ama rekabetcideyken 2 3 saniye oyun donuyor geri kendine geliyor kendi mobil verimle baglaniyorum 100 pingle oyle bir sorun olmuyor yeni internet kablosu aldim cat 6
  16. VirtudeN

EVİN ALT YAPI NASIL?

Ozaman 6mbps 55tl 100mbps ı 110tl ye alabilirim Kazık yiyormuşum ya la
  17. VirtudeN

EVİN ALT YAPI NASIL?

Bide hocam bişey sorucam ben bu interneti kullanıyorum mbitle mbpsın arasında ki fark nedir
  18. VirtudeN

EVİN ALT YAPI NASIL?

Top Bottom