Arama sonuçları: *

1. WOYAC

VPN olmadan malum sitelere nasıl girilir

(reklam değil sadece öneri) cloudflare warp kullanarak internet hızında düşme ve gecikme olmadan girebilirsin veya cloudflare warp bazı iss'lerde çalışmıyor sende de çalışmıyorsa goodbyedpi kullanabilirsin
  2. WOYAC

DNS DEĞİSTİRME PROGRAMI BAN YEDİRİR Mİ

vpn olduğunu nasıl öğrendiniz kanıtınız varsa sunarmısınız merak ettim ayrıca cloudflare warp tam olarak vpn gibi çalışmıyor nasıl açıklayabilirim tam bilemiyorum ama araştırırsanız ne demek istediğimi anlarsınız son olarakta 2 yıl önce ftth fiber altyapı geldi bende cloudflare warp uygulamasını...
  3. WOYAC

cloudflare warp vpn gibi çalışmadığı için çok nadir durumlar hariç ping yükseltmez hatta bende league of legends euw sunucusunda, csgo ve cs2 avrupa sunucularında pingimi 5-10ms düşürüyordu
  4. WOYAC

2 yıldır aktif olarak her zaman kullanıyorum csgo cs2 lol valorant war thunder pubg arma reforger squad rust ve daha adını yazamadığım bir sürü online oyunda saatlerce denedim hiçbir sıkıntı yaşamadım
  5. WOYAC

Yardım 1000mpbs altyapım var kullanabiliyormuyum

bana 2 sene önce türk telekom ftth altyapı geldi ilk başta apartmanın girişine duvara kutuyu koydular sonrasında apartmandaki dairelerin kapısına kadar kablo çektiler daha sonra fiber 200mbps internet paketine geçebildik büyük ihtimal sizdede öyle olur veya fiber internet aboneliği aldığınızda...
  6. WOYAC

Vipnet hizmet numaramı vermek istemiyor

belki kadın yanlış anlamış olabilirmi onlara göre abone numarası hizmet numarasıdır belki
  7. WOYAC

Vipnet hizmet numaramı vermek istemiyor

hocam adamlar hem hakkınız olan hizmet numaranızı vermiyorlar hemde fatura göndermemişler siz bide zıt gitmek istemiyorum diyorsunuz zıt gitsenizde bir şey olmaz zaten arayın darlayın adamları btkya maliyeye şikayet ederim bana faturamı ve hizmet numaramı gönderin falan de gönderirler baktın hala...
  8. WOYAC

Türk Telekom 2 yıllık tahhüt iptali için nereye başvurarak iptal edilir

bildiğim kadarıyla malesef olmuyor illaki cayma bedeli denmesi zorunlu
  9. WOYAC

pardon vallaha çok özür dilerim :D 1721831399 ben olayı çok yanlış anlamışım
  10. WOYAC

Hangi internet servis sağlayıcısını önerirsiniz.

türk telekom kullanıyordum ve taahhüdüm 1 ay sonra biticekti 1-2 haftadır bende arıyordum karar veremedim sonrasında türk telekom yetkilisi aradı ve bana özel bir paket sundu 200mbps 18 aylık ilk 9 ay 400 küsür divarında sonraki 9 ayda 500 küsürdü baktım diğer firmalarda aşşağı yukarı böyle bir...
  11. WOYAC

arkadaş 25 temmuz 2023 de 2 yıllık sözleşme yapmış ve yarın sözleşmesi biticek amacı tamamen kapatmaksa beklemesi daha mantıklı değilmi nede olsa türk telekom onay almadan kafasına göre taahhüt uzatma/yenileme yapamaz bence
  12. WOYAC

eğer başka bir internet firmasına geçiş yapacaksanız eğer yanlış hatırlamıyorsam (yanlışım varsa düzeltin) xdsl numarasıyla geçiş yapabiliyordun (cayma parasını ödüyorsun ama) fakat amacın tamamen interneti kapatmaksa günün dolmasını bekle zaten otomatik iptal olucaktır (adamlar taahhüdün...
  13. WOYAC

evde internet hakkında millenicom firması nasıldır

peki hocam bu olay nasıl oluyor ben onu anlamadım diyelim millenicom 1000 paketine geçtim ilk 4 ay sabit fiyat sonraki aylar ise yürürlükteki tarife fiyatı üzerinden kullanımına devam ediliyor diyorlar yani ilk 4 ay 610tl sonraki aylar fiyat yükseliyormu ben burayı anlamadım
  14. WOYAC

vallaha hocam genelde modemi, interneti veya gelen kabloları hiç kurcalamıyorum bana ne veriyorlarsa ne yapıyorlarsa öyle kalıyor ara sıra sadece modemi aç kapat yapıyorum o kadar kısacası pek anlamıyorum sence hangi iss yi önerirsin bursada oturuyorum bu arada
  15. WOYAC

hangi paketi kullanıyordun ve ve kaç para ödüyordun
  16. WOYAC

türk telekom ftth altyapısı var
  17. WOYAC

Merhabalar daha öncelerde açmış olduğum comnet firması hakkında olan konudaki gelen mesajlardan dolayı comnete geçmeyi pek sıçak bakmıyorum bu durumda internette gezerken millenicom firmasının reklamına denk geldim daha öncelerden hatta çok eskilerdende adını duyduğum ama hiç araştırmadığım bir...
  18. WOYAC

Öneri İnternet taahhütüm 1 ay sonra bitiyor comnet'e geçmeyi düşünüyorum nasıldır?

Vallaha hocam üstteki NNova nickli arkadaşın attıklarını görünce çokta geçesim gelmedi destek sistemine yazıpta internetimizden olmayalım :D
  19. WOYAC

Öneri İnternet taahhütüm 1 ay sonra bitiyor comnet'e geçmeyi düşünüyorum nasıldır?

bizde comnete geçmeyi düşünüyoruz fakat destek sistemi ile ilgili çok fazla şikayet var "geri dönüş yapmıyorlar" diyen bile var kafam biraz karışık
  20. WOYAC

nasıl yani hocam birtık anlamadım bizim türk telekom taahhüt bitmesine 1 ay var geçiş yapmayı düşünüyoruz geçiş yaparsakta denemelik 1 aylık 100mbps paketini alıcaz comneti beğenirsekde senelik 200mbps ödemek istiyoruz yapamıyormuyuz
Top Bottom