Arama sonuçları: *

1. Wolferya27

Aylık Max 110TL'ye 35 mbps ÜSTÜ İnternet Önerisi

ARKADAŞLAR İNTERNETİMİ AYNI KULLANIYORUM YANİ DEWAMKEEEEE .d . SADECE 75 MGPS YAPTIRACAĞIM. HERKESİN DEĞERLİ YORUMLARI , ÖNERİLERİ VE TAVSİYELERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM HAYIRLI GECELER.
  2. Wolferya27

hocam millenicom alıyorum büyük ihtimalle. 1614754411 5 Ghz de kullanıyorum hocam kablolu bağlanıyorum. Modem 2 antenli modelini tam bilmiyorum ama Tp link in modeli 2 antenli
  3. Wolferya27

hocam millenicom alıcam hemen :d @riwooooc bey gönderdi linki. 100 mbps aylık 97 tl onu alıcam. Büyük ihtimalle
  4. Wolferya27

alt yapı Türk Telekom'un hocam. Adam takarken öyle dedi.
  5. Wolferya27

hocam aylık kaç TL veriyorsunuz ? 1614753549 hocam Gaziantep'teyim alt yapı Türk Telekom'muş. Öyle dedi takmaya geldiklerinde.
  6. Wolferya27

Herkese merhaba. Şuan aktif olarak Ttnet(Türknet')'in 35 mbps(aylık 85 TL)internetini kullanıyorum. Fakat çok yavaş. Oyunlarda 80 ping altını hiç görmüyorum. Ve hız testinde ise MAX 20 mbps görüyor. Upload ise 4-6 arası veriyor. Acayip şekilde yavaş. Mesele günde 2-3 tane spike a hucüm...
  7. Wolferya27

Hangi İnternet Paketini Tercih Etmeliyim?

bence türknet ben kullanıyorum 35 mbps cs de max 70 pingi görüyorum. Alt yapı Türk telekomun Gaziantep' te olduğum için. Valorant'ta ise max 50 pingi buluyor. İstanbul' da olsaydım türknet'in kendi alt yapısı olacaktı. Ben memnunum Türknet' ten tavsiye ederim yani.
Top Bottom