Arama sonuçları: *

1. Yasin Çelik

Hızım olması gerektiğinden daha yüksek?

Bizimki de dert sanıyoruz... Önemli bir şey değil ya 100mbps'lik pakette 20mbps alıyorum sadece.
  2. Yasin Çelik

İnternet değişicez bu alt yapıya ne olur

Zira kanun hâlâ yürürlükte, buna kaynak olarak da Ticaret Bakanlığı'nın 2021 yılında yayımladığı "6502 sayılı kanununun ikincil mevzuatı"nı gösterebiliriz. Bu durumda kesinlikle haklısınız, umarım dediğiniz gibi bir durum olmaz da lehinize sonuçlanır. Mahkemenin keyfiyetinden, davalı yada...
  3. Yasin Çelik

Maalesef firmaların avukatları çok sıkıntılı oluyor, bir şekilde bu kanunun üstüne çıkmaya çalışıyorlar. Ama üst mahkemeden lehinize sonuç çıkacağını düşünüyorum, bu ülkedeki hukuk'a olan inancım her geçen gün azalsa da...
  4. Yasin Çelik

Bu arada sizin için artık gerekli değil taahhütünüz bitiyor ama şunu belirtmeliyim: 6502 sayılı kanunun 52. Maddesine göre, "Tüketici, belirsiz süreli veya süresi bir yıldan daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin...
  5. Yasin Çelik

45mbps'lik bir altayapı çok da mantıklı değil gibi. İyice bir öğrenin VDSL altyapısı ile 100mbps'e kadar alabilirsiniz bence. İnternet sağlayıcı firmaları arayarak irdeleyebilirsiniz. Tavsiyem Netspeed yada Millenicom firmalarından birine geçmeniz.
  6. Yasin Çelik

Yardım İntarnet sağlayıcısı önerisi

Netspeed ve Milleni bakabilirsiniz. Forumda müşterisi olanlar var bir sürü ve ekseriyetle memnunlar.
  7. Yasin Çelik

Öneri Bimcell'in Efsane Paketleri! - 24GB İnternet 43TL

Bence çekim kalitesi olarak çok iyi, Zaten TürkTelekom'un altyapısını kullanıyor. TT neyse Bimcell de o.
  8. Yasin Çelik

Öneri Bimcell'in Efsane Paketleri! - 24GB İnternet 43TL

Merhaba dostlar; Türkiye'nin en harika mobil hat sağlayıcılarından Bimcell, Kullanıcılarına ayrıcalıklı avantajlar sunmaya devam ediyor! 25TL yüklemeye 1GB, 40TL yüklemeye ise 4GB internet hediye veriliyor. https://www.bimcell.com.tr/Content/248/karma-paketler.aspx
  9. Yasin Çelik

İnternet Paketimizin Tamamını Neden Alamayabiliriz ?

Extra DSL'den son derece memnunum hocam, birkaç gündür sorunsuz kullanıyorum. Ancak WPS ayarları çok fazla karşıma çıkıyor ve WPS'in ne olduğu ve hangi amaçla kullanıldığı hakkında bilgim yok. Sizden ricam bu konu hakkında da bir rehber hazırlayabilir misiniz?
  10. Yasin Çelik

İnternet Kesintisi Sırasında Ne Yaptınız ?

Modemi arayüzden yeniden başlat yaptım. :D Kesintiden haberim yoktu.
  11. Yasin Çelik

Yardım ALTYAPIM 12MBPS NASIL YÜKSELİR?

Benim internetim de ADSL ve 12-16mbps falan alabiliyoruz. Altyapı döşenmediği sürece de yapacak bir şey yok. Oysaki internet paketimiz 100 mbps :(
  12. Yasin Çelik

Türktelekom Reklamı {Anket}

Evet, o konuyu açan bendim. Ama sorun şu ki bizim altyapı hala 12mbps. :D
  13. Yasin Çelik

ADSL den vdsl e geçiş

Bu dediğiniz bütün soruların cevabını, İnternet sağlayınızla irtibata geçerek alabilirsiniz. En doğru ve açıklayıcı cevabı onlar verecektir.
  14. Yasin Çelik

türkcell superonline vdsl internet

Türknet'e ulaşıp bilgi almaya çalışın hocam, bilemiyorum maalesef.
  15. Yasin Çelik

Oldukça memnunum.
  16. Yasin Çelik

Turknet'te 100mbps'lik paketimize 85TL ödüyoruz. 24mbps için 110TL çok fazla, Turkcell kazık zaten.
  17. Yasin Çelik

Asus USB-N14 alınır mı? ?

Kullanıyorum, son derece memnunum. Tavsiye ederim, alınır.
Top Bottom