Arama sonuçları: *

1. Y

Türk Telekom'u eğer iptal edersem, 3 ay hiçbir internet alamayacağımı söylüyor ?

Tavsiyen için teşekkür ederim fakat şuan da zaten Türknet'e başvuru yaptım.
  2. Y

Türk Telekom'u eğer iptal edersem, 3 ay hiçbir internet alamayacağımı söylüyor ?

nasıl taşıtayım hocam anlamadım 1626268436 taahütüm bitti şimdi Türknet'e başvuracağım işte neyi yanlış yapıyorum hocam
  3. Y

Çok teşekkür ederim içimi çok rahatlattınız, şimdi içeri girip belgeleri halledeceğim.
  4. Y

Bugün Türk Telekom bayisine gittim taahütümü sonlandırıp Türknet'e geçecektim. Orada ki kadın bana,"Eğer Türk Telekom sabit ev internetinizi iptal edersek Türknet gibi internet sağlayıcıları Türk Telekom altyapısı kullandığı için 3 ay boyunca hiçbir internet erişimi alamayacaksınız" dedi ve bir...
  5. Y

Türknet tarifeleri birden değişti

Türk Telekom'un kendi sitesinden baktım 5-6 gün önce FİBERNET vesaire yazıyordu şuan bu çıkıyor ?
  6. Y

Abi internet hızı değişmiş diyorum fiyata takılmayın 1623444550
  7. Y

Şuan da Türk Telekom kullanıyorum ve TürkNet'e geçmeyi planlıyordum internet sitesine girdim tariflerine bakayım ve altyapıyı sorgulatayım dedim, baktığımda 100 mbps 95 TL'den alınabiliyordu bende mantıklı dedim ve geçecektim. Türk Telekom'un taahhüdünün bitmesini beklerken bugün bir daha...
Top Bottom