Arama sonuçları: *

1. YigitIsTaken

COMNET davet kodu arıyorum

@Gri Caner Kodunu kullandım haberin olsun.
  2. YigitIsTaken

Türknet (ISS'ler) nereye sikayet edilir?

Türknetin yapabileceği pek bir şey yok hat T.T. a ait.
  3. YigitIsTaken

Alabilecegim en iyi internet

Türknete geç kafan ağrımasın
  4. YigitIsTaken

En Düşük PİNG'i nasıl alabilirim?

Pingin düşük olması için sunucuya mümkün olduğunca daha yakın olman lazım ama bu pek fazla bizim elimizde olan bir şey değil ancak internet kablolarını cat6 ya geçirip modemi upgrade edip veya güncelleyip birde en yüksek hızı alabileceğin türknet gibi operatörlere geçiş yaparsan pingin düşebilir.
  5. YigitIsTaken

Turknet fiber altyapı geçiş

Benim yaşadığım süreç baya ekstrem oldu anlatmasam daha iyi 3-4 ay'ı buldu. Hız olarak 110-8 olarak alıyorum.
  6. YigitIsTaken

Turknet fiber altyapı geçiş

Gpon cihazı ve modem veriliyor model hatırlamıyorum ama bize gelen Gpon un markası nokia
  7. YigitIsTaken

Gigafiber yavaş internet

Neden olamasın ki? normali de budur zaten.
  8. YigitIsTaken

Yardım Vdsl Altyapıdan Gigafibere Geçiş Süreci

Demekki daha GigaFiber daha aktive olmamış olunca başvuru yaparsınız :)
  9. YigitIsTaken

Yardım Vdsl Altyapıdan Gigafibere Geçiş Süreci

Türknete abonelik başvurusu yapman lazım. Ve şu siteden altyapında GigaFiber gözüküyormu? https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama
  10. YigitIsTaken

Wifi usb olarak ne alabilirim

150 TL bütçe ile çok sağlıklı bi WiFi dungle'ı bulamadım, ancak aşağıdaki işinizi görecektir. https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/tenda-u6-300mbps-6dbi-anten-wireless-usb-adaptor_pdp_631313787?utm_source=akakce&utm_medium=ocs&utm_campaign=standard&utm_content=standard&v=1.13.5
  11. YigitIsTaken

35 mbps vdsl mi yoksa 10 mbps fiber mi

@XWRFURE Seninde türknete geçmeni öneririm. Türknet fiber aylık 100 TL ve 100+ mbps hız alabiliyorsun.
  12. YigitIsTaken

Fiber 10 mbps diye birşeyi nereden gördünüz mümkünse uzak durun ayrıca VDSL 35 mbps Fiber 10 mbps e göre daha iyidir
  13. YigitIsTaken

TürkNet kullanabilirsin.
  14. YigitIsTaken

Sorun biraz saçma olmuş eğer evinde Fiber optik altyapı varsa neden VDSL kulanasın ki, ayrıca 10 mbps fiber ne kardeşim.
  15. YigitIsTaken

Binadaki kutu hakkında.

Hangi şehirdesiniz ve valorant da kaç ping alıyorsunuz acaba birde bizim ev 6. Katta hız düşüşü olur mu? 1631815483 Evet yapa kullanıyorum
  16. YigitIsTaken

Binadaki kutu hakkında.

Şu anda türknet 55 dow 13 up kullanıyorum en azından 100 ün üzerine çıkar mı? 1631815155 Daha dairelere bağlanmadı adam geldi kutuyu taktı bizim işimiz bu kadar dedi dairelere bağlamak için ekip geleceğini söyledi.
  17. YigitIsTaken

Binadaki kutu hakkında.

Türk Telekom un getirdiği kutu hakkında bilgi verebilir misininiz türknet gigafiber kullanabilir miyim?
  18. YigitIsTaken

Hangi İnternet Sağlayıcısını Kullanıyorsun ?

Türknet 50-13 ...
  19. YigitIsTaken

Binanın içindeki kablo nedir?

Yarın yollayacağım.
  20. YigitIsTaken

Binanın içindeki kablo nedir?

Bilmiyorum binanın içindeki kutudan veya dışarıdan geliyor
Top Bottom