Arama sonuçları: *

1. Yigkikt

Hangi sağlayıcıya geçiş yapmalıyım

Heh işte ben türknette bu problemi yaşamadım fakat orada da taahhüt olmadığından ötürü 130 olan fiyatı 240lara kadar çıkarttılar sanırım bu insanların bir çoğunu farklı firmalara itti anlık zamlar taahhüt yapmayan firmalarda beni korkutmaya başladı türknetten sonra çünkü insan uğraşmak istemiyor...
  2. Yigkikt

Bu da kullanıcı deneyimine kalan bir şey aslında çünkü size taahhüt ettiği 100mbps interneti sağlayamaz ise hukuken size karşı sorumlu oluyor firma. Türkcell müşteri hizmetleri ile telefonda görüşüp böyle bir durum yaşanırsa ne olacağını sorup konuşmanızı da ses kaydı alırsanız herhangi bir...
  3. Yigkikt

Taahhütlü fiyat bu ise düşünülebilir bir fiyat çünkü taahhüt yapmıyoruz istediğiniz zaman ayrılın cart curt diye reklam veren sağlayıcılar fiyatı da istediği gibi oynatıp kalan kalsın giden gitsin mantığında hareket edebiliyor bu da tekrardan yeni bi sağlayıcı bulma +modem parası gibi masraflar...
  4. Yigkikt

Ben türknet kullanıyorum geçen ani bir zamla birlikte epey fiyat artışı oldu fakat sağlayıcı açısından hiçbir problem yaşamadım bir arkadaş daveti kullanırsan ilk ay ücretsiz oluyor ve 18 ay boyunca ben fiyatın 308 tl kadar yükseleceğini de düşünmüyorum bence türknet daha mantıklı bir tercih
  5. Yigkikt

Hipernet en fazla kac mb hız veriyor

Hipernet 100mbps destekleyen altyapı diye biliyorum fakat en mantıklısı müşteri hizmetleri ile görüşmek
  6. Yigkikt

Hangi interneti kullanmalıyım ? ÖNERİ İÇİN GELİN LÜTFEN.

Kullanan arkadaşlarım türknetin müşteri hizmetlerine bağlanamama , sorunlarını çözememe gibi problemlerden bahsediyorlar bir de millenicom kullananlar var onlardan hiç şikayet duymadım 100tlye 100mps internet verdiklerini söylüyorlar onun haricinde muşteri memnuniyeti de iyiymiş son zamanlarda...
Top Bottom