Arama sonuçları: *

1. YinYang

Kırsal kesimler için hangi internet sağlayıcısını önerirsiniz?

Evet başka yapabileceğiniz bir şey yok
  2. YinYang

Kırsal bölgedeyseniz çok yüksek ihtimalle sadece türk telekom vardır ve müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsiniz. Zaten vdsl kullanıyorsunuz en fazla fiber var mı diye sorarsınız ki, fiber olacağını zannetmem.
  3. YinYang

Aşağıda yazacağım şeyler ihtimal dahilinde olan şeylerdir. Taahhüt edilen hızın çok altında hız verilmesi Teknik servisin ilgisizliği Muhatap alabileceğiniz müşteri hizmetlerinin bulunmaması Ping sorunu İnternet kopma sorunu Yaşadığınız bunca soruna rağmen, internetinizi kapatmak istediğinizde...
  4. YinYang

Farklı modem kullanmak en iyi yoldur.
  5. YinYang

Hangi modemi veriyorlar bilmiyorum ancak iss modemlerinin neredeyse hiç bir niteliği bulunmamakta.Modemden kaynaklı sorun yaşadığınıza emin olabilirseniz. Nacizane tavsiyem türk telekomda kalın ve bu modemi alın.Evet fiyatı tuzlu fakat her kuruşunu hak eden bir modem kanaatimce
  6. YinYang

"Keenetic Omni DSL" öneriyorum.
  7. YinYang

İnternet servis sağlayıcılarının verdikleri modemlerin hiç biri iyi değil ki zaten. Özellikle türk telekom modemleri baya kötüdür.
  8. YinYang

Elbette olabilir. Bunu ancak farklı modem deneyerek öğrenebilirsiniz.
  9. YinYang

Farklı modem deneme şansınız varsa, deneyin.
  10. YinYang

Kırsal bölgede iseniz muhtemelen sadece türk telekom altyapısı vardır. Ve diğer internet firmaları türk telekom altyapısından internet sağlar. Ben size türk telekomda kalmanızı tavsiye ederim.
  11. YinYang

Bence türk telekomda kalmaya devam edin. Çünkü küçük yerlerde özellikle türknet, türk telekom'un teknik servisine yönlendiriyor. Başınıza pingden daha fazla sorun çıkartabilirsiniz çünkü ilgilenmiyorlar.
  12. YinYang

72mbps internetim var 1080p yayın donuyor

Servis sağlayıcıları tarafında twitch'e uygulanan bir kısıtlama olduğunu okumuştum. Demek ki hala var.
Top Bottom