Arama sonuçları: *

1. YusufTheBolt

Türknet Saçmalıgı basiniza boyle birsey geldimi

Türknet bu bilgiyi zaten Türk Telekom'dan alıyor. Bence bir suçlu varsa o Türk Telekom'dur.
  2. YusufTheBolt

Yüksek Mbps hız ping'i etkiler mi?

Eğer amacın sadece düşük ping almaksa evet gereksiz burada satılan hizmet düşük ping değil internet hızı olduğu için düşünce yanlış olur.
  3. YusufTheBolt

TurkNet GigaFiber Nasıl Getirebilirim? (Öneri-Yardım)

Gigafiber Türknet'in kendi altyapısı olduğu için bölgesel genişleme planını 50-100 kişi için bozacaklarını sanmıyorum. Bence yapabileceğiniz tek şey beklemek.
  4. YusufTheBolt

Yardım Fiber İnternet Bağlatmak istiyorum

Valla hocam 2 senedir 1000mbps kullanıyorum Türknet'ten ama bir şey olursa yada hizmet kapanırsa bile ayda 750tlye kadar veririm ben. 1000mbps başka bir şey. İnsan alışınca 100mbps bile yavaş geliyor. O yüzden 100mbps üstü zevke girer ve zevke ödenen paranın az çoğu olmaz tabi karşılığını veriyorsa.
  5. YusufTheBolt

Fiber altyapılı eve geçeceğim

Gezgin internet senin bazı zamanlarda kaldığın yada geçici olarak konakladığınız kendi yapı veya dairelerine kurulum yaparak orada kaldığınız sürede normal evinizdeki internetin geçici olarak oraya aktarılmasıdır.
  6. YusufTheBolt

Yardım Fiber döşendi sizce ne zaman Aktif Olur?

Kablo çekilmesi - adres tanımlama - apartmana aktarım - kutu kurulum - port adresleme bu işlemlerden sonra kullanabilirsiniz anca daha yolun başındasınız yani
  7. YusufTheBolt

Comnet verileri sızmış

İsim : Güney Tc : 57964598742 Konum : 51.541131322153085, 9.916998913504237 Geliyorum bekleyin (!) :D
  8. YusufTheBolt

Yardım Fiber Optik Dönüşüm Için Imza Atar Mısınız

Yanlış bir talep. Talep oluşturulan bölgedeki kişilerin rızası toplanıp demokratik bir sonuç oluşturulmalı.
  9. YusufTheBolt

f/p internet önerisi

Bölgedeki internet altyapısına göre değişir bu sorunu cevabı hocam. Aynı sağlayıcı bir yerde çok iyi hizmet verirken bazı bölgelerde yetersiz hizmet verebiliyor.
  10. YusufTheBolt

Komşudan internet çektim ama çekmiyor

Modeminiz varsa Router almanıza gerek yok modemide dağıtıcı olarak kablosuz ve kablolu şekilde kullanabilirsiniz.
  11. YusufTheBolt

Türknet İndirim İçin Referans Kodu Lazım

FVS27PJ32ULQ Kodum. Artık 6 ay bedava yok 6 ay 200 tl oluyor yani 6 ay indirimli kullanıyorsun
  12. YusufTheBolt

Arkadaşlar Menzil Genişletici Alıcam Nasıl Konumlandırmalıyım?

O kişinin el işçiliğinize, becerinize kalmış. Bence o kadar güzel ve gizli çekilir ki hem de bütün evi kapsayan bir ağı olur.
  13. YusufTheBolt

Arkadaşlar Menzil Genişletici Alıcam Nasıl Konumlandırmalıyım?

Öncelikle bütün koridordan hat geçirip fiş çıkarmayan tesisatçıyı saygı ile anıyorum. Şimdi sen menzil genişletici alıyorsan demek ki odanda veya oda 2 de sinyal düşük kesintili geliyordur. Eğer menzil genişleticiyi odana veya Oda2 ye takarsan bu seferde mutfakta yemek yerken veya salona...
  14. YusufTheBolt

Yardım CS GO 100 MBPS PING SORUNU

Şöyle ki eğer binaya direk fiber bağlantınız var ama kutudan daireye bakır kablo çekilmiş ise sağlayıcınız ile konuşup direk fiber Gpon ve Modem talep edebilirsiniz. Ama fiber binanında içinde değilde sadece bölgenizde ise binanıza fiber kutusu gelmesini beklemeniz lazım.
  15. YusufTheBolt

Kim bizi adam yerine koyuyor ki zaten.
  16. YusufTheBolt

Öncelikle Ping ve internet hızı pek orantılı değil. Csgo'nun Türkiyede Serveri olmadığı için bu pingler normal. Ama ara bağlantı noktası olmadan direk Gpon ile Fiber bağlantısı yaptırırsanız daha iyi bir ping değeri elde edebilirsiniz. DNS ve VPN pingi düşürmez aksine araya bir sunucu daha...
  17. YusufTheBolt

Bu numara Gıbırnet'in mi? 0850 480 1901

0850550332 yi aradım sitesinde ki numarayı. Bu numaradan başka bir numara kullanmadıklarını söyledi. Yani geçmiş olsun.
  18. YusufTheBolt

Türknet Saniyede 800mb/s ?

Düzelttim teşekkür ederim.
  19. YusufTheBolt

Türknet Saniyede 800mb/s ?

Yok doğru söylüyor ayarlardan byte ı kapatınca 80MB/s olarak düzeltti kendisini
Top Bottom