Arama sonuçları: *

1. ZEO.

İnternet paketimi yükseltmelimiyim?

Türktelekom 500Mbps fiber kullanıyorum . ilk zamanlarda 20Mbps upload veriyordu . Aradım biraz düzelttiler , 50 civarına çıktı . Sonra 500 Mbps internete nasıl 50 veriyorlar dedim , dilekçe verdim , aradım , ettim Günün sonunda 230 Mbps upload vermeyi başardılar ama sanırım bende Türknet'e...
  2. ZEO.

100 mbps FİBER İNTERNET İÇİN HANGİ CAT?? KABLOSU?

ugreen iyidir alabilirsiniz
  3. ZEO.

Sakarya İnternet Sağlayıcısı Önerisi

Yani hocam türknet bazen iyi bazen tamamen çile çünkü ne yaptıkları belli olmuyor şansınıza iyide çıkabilir kötüde ama genelde hız değerleri az olduğu konumlarda iyi iş yapıyorlar
  4. ZEO.

Sakarya İnternet Sağlayıcısı Önerisi

ben de sakarya da oturuyorum hocam siz neredesiniz ona göre önereyim
  5. ZEO.

Yardım Altyapı Başvurusu Nasıl Yapılır?

yok hocam ücretle yapılsaydı altından kalkamazdık hiçbirimiz onu türktelekom kendi yapıyor
  6. ZEO.

kullanılabilir ama fiber varken pek mantıklı değil açıkcası
  7. ZEO.

ikiside altyapı gerektiriyor değişen bir şey olmaz biri daha hızlı diğeri daha yavaş ama sonuç olarak ikisinin de yapım aşaması aynı
  8. ZEO.

hocam o zaman muhtarlık ile görüşün imza toplayarak başvuru yapılırsa başlanabilir altyapı çalışmalarına NOT: benim taşındığım yer kaymakamlık yanında buna rağmen dediğim gibi 2 sene civarı sürdü eğer siz bir mahalle arasındaysanız şehir merkezinde değilseniz işiniz oldukça zor
  9. ZEO.

Yani hocam kullandığınız operatörü arayın konuşun artık kaça kadar çıkarabiliyorlarsa veya mahallenizde bir yere fiber altyapı vs sizin bilginiz olmadan döşenmiştir şansınıza direkt fibere de geçebilirisiniz
  10. ZEO.

Hocam bundan 1.5 yıl önce taşındım bulunduğum yerde altyapı yoktu türktelekom magnet kullandım bu süre zarfında ben kendim dilekçe verdim sonuç olmadı en son yaklaşık 4 site 24 daireden imza toplayıp toplu dilekçe verdik verdiğimiz dilekçe üzerinden 5-6 ay arası geçti ve fiber altyapısına...
Top Bottom