Arama sonuçları: *

1. Z

Millenicom 1000mbps ping ve bufferbloat ilişkisi

Youtube'da bir kaç video izleyerek yaptım ama daha kötü oldu sonuç 1752245871 Açıkcası bana herkes önerdiği için aldım ama eski Turknet'in verdiği modemden hiçbir farkını görmedim performans olarak. Hatta çekim kalitesinden hiç memnun değilim eskiye göre
  2. Z

keenetic hopper dsl kullanıyorum zaten ama yine de değişen bir şey yok
  3. Z

Evet turknette 100 dışında tarife gigafiber altyapım olmadığı için yok. Sadece Türktelekom var altyapı. Millenicom'dan statik ip alıp denemedim ama sizce farkeder mi? Ayrıca esnek paketlerde 1000mbps göremedim. Siz denk geldiniz mi?
  4. Z

Maalesef vermiyor. Sadece TürkTelekom altyapısı var ancak görüştüğüm temsilci millenicom'dan çok daha iyi ping değerleri alırsınız diyor. Ne kadar doğru bilemem tabii
  5. Z

Evet kesinlikle bence de pişmanlık ancak Türk Telekom'a geçersem değerlerin iyileşip iyileşmeyeceğini kestiremiyorum. Herhangi bir tanıdığım da yok ttnet kullanan. Gigafiber olsaydı hemen geçerdim ancak sadece ttnet var bulunduğum yerde. İstanbul Anadolu Yakası
  6. Z

Merhabalar, Millenicom'dan 1000mbps internet kullanıyorum Ttnet altyapısı ile. Genellikle Ea Fc (Fifa) oynarım ve eski internetim Türknet 100mbps iken ms değerim sürekli 30-35 arasındaydı. Millenicom'dan sonra 40-50 arası geziyor ve nadir de olsa oyun içinde ping dalgalanmaları yaşıyorum...
  7. Z

Millenicom 1000 Mbps için 100 Mbps Turknet iptal edilir mi?

Peki hopperın router olanını mı yoksa dsl modem router olanını mı alayım sizce? Onların verdiği modemi köprü moduna alıp wan portundan bağlarsam router olanını alacağım, diğer türlü onların modeminden komple kurtulmak istersem modem router olan modelini almalıyım bildiğim kadarıyla ama...
  8. Z

Almışken wifi 6 bir modem router almak daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Keenetic hopper hakkında ne düşünürsünüz? Çekim alanı kuvvetli olan bir cihaz olursa iyi olur. Büyük bir evde yaşıyorum, ayrıca cihaz mecburen evin girişindeki dolabın içinde durması gerektiği için çekim gücü kuvvetli olmalı
  9. Z

Altyapı yok ne yazık ki 1730584871 Gönderecekleri modem: Tp link vc220-g3u 5g Pek kaliteli bir şey değil sanırım. Bunun yerine ne önerirsiniz? Uzun süre rahatça kullanabileyim. Bütçe farketmez 1730584898 Memnun kalmazsam ttye geçerim diye düşündüm hocam en azından taahhütsüz
  10. Z

Peki bir şans vereyim o halde fakat wifi6 bir modem almam gerekmez mi 1000mbps için. Millenicom wifi6 modem veremiyoruz diyor çünkü
  11. Z

Valla herkes millenicom'dan uzak dur diye diye soğuttular beni, ben de gittim türktelekom'a başvuru yaptım. Millenicom ortalama 700tlye denk geliyor. TT ise ilk 3 ay 650 civarı, daha sonra ise 1100 civarı. Millenicom'a ikna olabilsem oraya tekrar başvuru yaparım ama daha sonrasında 3 ay iss...
  12. Z

Arkadaşlar şu an hali hazırda Turknet 100 mbps fiber kullanıyorum. Genellikle Fifa ve Valorant oynarım, ping 32-35 arası sabit. Az evvel Millenicom'un 1000 mbps altyapısının bulunduğum yerde olduğunu öğrendim ve oraya geçiş yaptım e devlet üzerinden fakat yorumları okuduğum kadarıyla pek memnun...
Geri