Arama sonuçları: *

1. ahmetkilcik

Gibirnet Kullanacaklar Di̇kkat!

Benim geçiş yapıldı pocket loss sorunum düzeldi, netspeedi arayınca ulaşabiliyorum en azından.
  2. ahmetkilcik

Arkadaşlar GIBIRNET' E-devletten iptal edilmiyor maalesef bilginiz olsun. 60 saati süren sürecin ardından genel müdüre kadar konuştum davalık olacakken son anda çekinip onayladılar geçişimi. Kesinlikle uzak durun arkadaşlar, 40-50 TL için böyle bir şeye değmez. 7-8 ekmek parası için rezil olursunuz.
  3. ahmetkilcik

Hocam çok ciddi derecede uğraşacağım bunlarla, 2-3 kişi çalışıyor koca firmada heralde. Yalan dolan ne ararsan var, insanlar bir de bunu övmeye çalışıyor internette. Siz eski bir kullanıcı olarak ne dediğimi anlamışsınızdır. Geçiş sürecinde nasıl kurtuldunuz bunlardan? Drop girmiş orda hocam :D
  4. ahmetkilcik

48 Saat geçmesine rağmen onaylamadılar ve yasal süreci başlattım.
  5. ahmetkilcik

Arkadaşlar merhaba, Ankara'nın çok merkezi bir semtinde yaşıyorum. Yaklaşık 6 Aydır bahsi geçen GIBIRNET adlı İSS'yi kullanıyorum. Sosyal medya yorumlarına aldanıp kullanmaya başladım ve yaşadığım rezaletten size bahsedeceğim. 100Mbps FİBER olarak kullanıyorum, daha doğrusu kullanamıyorum...
  6. ahmetkilcik

Donanım Arşivi Forum üyeleri hangi internet sağlayıcısını kullandığını söylüyor

GIBIRNET kullanıyorum uzak durmanızı tavsiye ederim.
Top Bottom