Arama sonuçları: *

1. ahmetmelihalemdar

1000 mb internet bağlandı

Telekom için yazdım ama Türknet için de yapabilirsin. Ne kadar potansiyel varsa Türknet sever böyle şeyleri. 1000/1000 simetrik interneti kim veriyor başka :D Keşke Gigafiber altyapısı olsa
  2. ahmetmelihalemdar

Bir dilekçe yaz, site sakinlerinden imza topla, Telekom İl Müdürlüğüne Fiber talebinde bulun. İlgileneceklerdir.
  3. ahmetmelihalemdar

Birkaç sene öncesine kadar Türknet, Millenicom, Netspeed vb. firmalar hem taahhütsüz hem de ucuz verdikleri için cazip geliyordu ama bu yüksek enflasyon ortamında ne kadar uzun süre taahhüt veren varsa o iyidir. Ayrıca artık Telekom ile diğer firmaların arasında makas çok daraldı. İyi...
  4. ahmetmelihalemdar

Güzel güzel. Maşallah. Benim de taahhütüm bitmek üzere, 40 gün kaldı. Galiba Telekom a devam edeceğiz
  5. ahmetmelihalemdar

Türk Telekom Fiber Dönüşüm

Güzel gelişme. Bağlantısını da yapmıştır diye tahmin ediyorum. Sadece aktivasyonu kaldı artık.
  6. ahmetmelihalemdar

Türk Telekom Fiber bağlantısı

Ben giderken soğuk baklava almıştım, hoşluk yapmak lazım :)
  7. ahmetmelihalemdar

Şans yanında olsun. Giderken bir tatlı al da öyle git , şaka yapmıyorum :)
  8. ahmetmelihalemdar

Çok ilgileneceklerini sanmıyorum Btk aracılığıyla. Elden verip , kayıt yapıldığına dair sana bir sms atıyorlar. Bak bu proje ekipleri İl Telekom binalarında değil de ayrı bir yerleri oluyor. Tabelası falan yok. Orayı bulup direkt yüzyüze görüşsen bir telefon ile hallederler. Yıl 2025 ama hala...
  9. ahmetmelihalemdar

Türk Telekom İl Müdürlüğünde bir proje birimi var. Yeni yapılan evlere zaten direkt olarak Fiber altyapıyı kendileri yapıyorlar. Bir de insanlardan bireysel yada apartmanlardan toplu imza ile fiber altyapı dilekçelerini toplayıp, proje oluşturuyorlar. Belirli dönemlerde ekipler yer altından önce...
  10. ahmetmelihalemdar

Aktivasyon denilen şey, tamamen kırtasiye işi. Küçük yerlerde daha hızlı ilerler belki. Karamsar olma :)
  11. ahmetmelihalemdar

Yok. Vodafone zaten Telekom altyapısı üzerinden verecek. Malesef beklemekten başka tek şansın ; Telekom İl Müdürlüğünde birilerini bulabilirsen süreci hızlandırabilirsin.
  12. ahmetmelihalemdar

Kutuyu taktıktan sonra aktivasyon için 1 yıldan fazla bekleyen arkadaşlarımı biliyorum. Umarım şansın yanında olur
  13. ahmetmelihalemdar

Kutuyu koyup aktivasyonu yapmadılarsa zaten altyapın hala VDSL dir. Haliyle Millenicom da 1000 mbit veremez. Millenicom u daha önce kullandım, memnun kaldım ancak son yıllardaki enflasyonist ortamdan dolayı taahhütsüz firmaların pek bir cazibesi kalmadı. Taahhüt veren firmalardan yana tercihini...
  14. ahmetmelihalemdar

Yardım Türknet geçiş hakkında yardım

Kablonet in faturasında yazar, yazmıyorsa Müi. Hiz. ara, söylerler
  15. ahmetmelihalemdar

Masaüstü bilgisayarı nasıl 5ghz bağlantı yapabilirim?

Driver i guncelledikten sonra yine hız testi yap. Paketin kac mbit ? Fiberse modemin portlari gigabit dir diye tahmin ediyorum. Onu da bir kontrol et
  16. ahmetmelihalemdar

https://tr.msi.com/Motherboard/B450M-A-PRO-MAX/support#driver Buradan işletim sistemini seçtikten sonra LAN Drivers sekmesinden son dosyayı indir. Setup tan kur. Realtek PCI-E Ethernet Drivers10.74.1128.20242025-05-0910.95 MB
  17. ahmetmelihalemdar

Anakartın tam ismi ne ise modeli ile beraber, resmi sayfasına gireceksin. Orada güncel driver lar olur (BIOS, Lan gibi ) Anakartın tam ismini yaz buraya, yönlendirelim. Eğer dediğin gibi Port 1 Gigabit destekli ise çözülür
  18. ahmetmelihalemdar

Anakartın Ethernet (lan) driveri güncel değilse güncelle
  19. ahmetmelihalemdar

Dediğim gibi anakartın Ethernet desteği 100 mbit sanırım. Anakartın tam modelini yazar mısın
  20. ahmetmelihalemdar

Telefonun haliyle Wifi ile bağlanıyor. 5 Ghz, 2.4 GHz e göre daha yüksek hızlar verir ancak kısa mesafede. Oda değiştirdiğinde hız düşer, kopar ve 2.4 GHz e geçer. Bilgisayarının anakartı Wifi destekli ise onda da aynısını yaparsın ancak zaten Ethernet ile bağlıysan maksimum hızı alıyorsundur...
Geri