Arama sonuçları: *

1. ahmetmelihalemdar

Türk telekom altyapısı ile kablonet çekilir mi?

Telekom üzerinden veriyorlar. Bana max. 200 mbite kadar veriyoruz dediler
  2. ahmetmelihalemdar

ALTYAPIMDA FİBER VAR AMA DAİREYE KADAR YOK

Az önce aradım Kablonet i ben de. TT taahhütüm bitiyor fiyatlar nedir diye? Transfer yapmıyorlarmış, sıfırdan abonelik açıp, TT üzerinden max. 200 Mbit veriyormuş. Kablonet altyapısı da 2 ye ayrılıyor diyor. Biri eve kadar fiber GPON diyor. Biri de Bakır bir kablo ile eve kadar 100 Mbit diyor...
  3. ahmetmelihalemdar

Türk Telekom ve çözülemeyen internet sorunum.

Keenetic denemeni tavsiye ederim Keenetic Hopper Dsl güzel bir cihaz. Istersen @KYTECHNGAMING Kemal Bey yardımcı olur
  4. ahmetmelihalemdar

Telekom altyapısı üzerinden mi Kablonet yoksa Kablonet in kendi altyapısı mı?
  5. ahmetmelihalemdar

Eskiden daireye kadar o kabloyu kendin çektiriyordun. TT" İç tesisat bizim sorumluluğumuzda değil" diyor. Ama karşı komşum başvuru yaptı. TT Saha ekipleri apartman girişinden salonuna kadar çekti. Sen başvuruyu yap. Çekerler diye düşünüyorum.
  6. ahmetmelihalemdar

İnternet wifi hakkında yardım

Başka yere geçersen cayma bedeli çıkar. Altyapin 100 mbps destekledigine göre Turkcellden de paket yukseltebilirsin ama fiyatlar nasıl bilmiyorum
  7. ahmetmelihalemdar

Öneri Cep telefonu interneti bilgisayara bağlama

Laptop yada masaüstü pc Anakartinda wifi var ise, cep telefonu wifi hotspot özelliğini açıp bağlanabilirsin
  8. ahmetmelihalemdar

İndirme hızım normalden düşük

Farketmiyor. Google drive dan bir dosya indirirken saniyede 118-120 mb arası alıyorum. Steam de düşüyor
  9. ahmetmelihalemdar

İndirme hızım normalden düşük

İndirdiğin sunucu ile alakalı
  10. ahmetmelihalemdar

Ev internetine ne kadar ödüyorsunuz ?

21 Eylül 2022 de 2 yıllık taahhüt vermiştim. 1.5 ay kaldı :)
  11. ahmetmelihalemdar

Ev internetine ne kadar ödüyorsunuz ?

Türk Telekom 300 TL. 1 Gigabit :)
  12. ahmetmelihalemdar

Yardım ALT YAPI VE BOS PORT YOK SORUNU

Hiç dilekçe yazmadın mı :) Mesela Istanbul Il Telekom Müdürlüğüne Aşağıda açık adresini vermiş olduğumuz bina 2017 yılında yapılmış olup, 7 yıldır internet altyapısı tarafımıza saglanmamistir. Apartman sakinleri olarak binamıza fiber internet altyapısının getirilmesi konusunda yardımlarınızı...
  13. ahmetmelihalemdar

Yardım ALT YAPI VE BOS PORT YOK SORUNU

Cimer den başvuru yapamazsın zaten, BTK ya yönlendiriyor. BTK ya şikayet yazınca Telekom kopyala-yapıştır cevap veriyor.Bi cacık olmaz 3 tane yapabileceğin şey var. 1- Dilekçe yazacaksın, altına tüm apartman sakinlerinin imzalarını toplayıp, İl telekoma gidip altyapı başvurusu yapacaksın, 2-Yine...
  14. ahmetmelihalemdar

Öneri 300-400 TL ye 15metre ethernet kablo önerisi

https://amzn.eu/d/04F5i91s
  15. ahmetmelihalemdar

Öneri 👉TÜRK TELEKOM SAHA EKİBİ YER'LERİ👈

Senin yaşadığını ben 14 sene yaşadım. Yazmadığım yer kalmadı. Sonunda merhametli biri çıktı da sagolsun derman oldu
  16. ahmetmelihalemdar

Tip-7 saha dolabının içindeki cihaz zaten bunu yapmak için var :) Belli bir kapasitesi var. Örneğin 500 kişilik port var ve herkesin zaten mesafe olarak max. 100 alması mümkün değil. O dolaba olan mesafen arttıkça alacağın hız zaten otomatik olarak düşer. Bakır kabloda kayıp olacak. Fiber bu...
  17. ahmetmelihalemdar

Bağlı olduğun saha dolabındaki port sayısı ve yoğunluğa göre hızın düşer ama. O dolap, kapının önünde olsa bile , Tip-7 VDLS dolabından bahsediyorum, belli bir yoğunluğa ulaştıktan sonra hızları otomatik olarak düşürür
  18. ahmetmelihalemdar

Türk Telekom saha dolabı fiber mi ?

Fiber saha dolabı yazıyor üzerinde zaten ama Tip-7 ye benzemiyor. Tip-7 dolaba kadar Fiber ile gelir, o dolap santral olarak algılanır, oradan abonelere bakır ile dağıtılır Vdsl olarak ve 100 mt ye kadar yakınında olanlar 85-100 mbit arasi alir max. Bu dolap o bölgedeki Fiber altyapının dağıtım...
  19. ahmetmelihalemdar

Yardım evimde altyapı gösteremiyorum yardım

Hali hazırda bir paketin var ve başka operatörler altyapı yok diyorsa yüksek ihtimalle bağlı olduğun saha dolabında boş port yoktur ve bunu bağlı olduğun Il Telekom halledecek. Şu an sözleşmeni iptal edersen mevcut portunu kaybedersin
  20. ahmetmelihalemdar

Altyapı Geldi Ne Zaman Bağlanıp Aktifleşir?

Altyapı gelip de 1 sene aktivasyon için bekleyen gördüm. Şans yanında olsun
Top Bottom