Arama sonuçları: *

1. A

Sabit Fiyat Ev İnterneti Önerisi

turknet 1000 var ve baska internet mi ariyorsunuz cok garip.
  2. A

Fiber İnternet Önerisi

turknetten devam et ya da turktelekoma geç en iyisi ikisi
  3. A

Comnet Türknet iş birliği ( 2 ay ücretsiz)

İşbirliğinden Bir gün önce geçiş yaptıydım 3 ay %50kampanyasi ile sonradan anlasma yapilinca 2 ay ücretsiz mesajı geldi gelmesine rağmen iki kampanyadan ayni anda yararlanamazsiniz diyor diyorim iki ay ücretsiz olani kullanayim" iki kampanyayi aynı anda kullanamazsiniz" dalga geçiyor herhalde
  4. A

1000 mbps internet servis sağlayıcısı önerir misiniz?

millenicom var adam akıllı başka yok .
  5. A

İnternet sağlayıcı önerisi

turknet tt fiberi kullanıyor 100luk paket verebiliyor. 1734534254 pingler önemli değilse en ucuzunu çekebilirsiniz önemliyse turknet, Türk Telekom,Netspeee.
  6. A

Turknet 2 ay bizden demesine rağmen fatura geldi?

ilk 3 ay gigafiber kampanyasi ile başvuru yapmıştım zaten yaptıktan iki gün sonra mesajı geldi 2 ay faturaniz bizden falan diye
  7. A

açıklamada özgür iletisim 100 +499.90 tl indirimler -249.95 yaziyor. başka bakmam gerek bir yer var mi? 55,12 vergi şeklinde belirtilmiş.
  8. A

gelmesi gereken fatura geldi ama neyse kesin cevabı arayinca alicaz anlaşılan tamamdır teşekkürler
  9. A

kampanya ile katilmistim 250 fatura geldi 1734426673 arayınca sorayim hocam
  10. A

Comnetten geçiş yapmıştım, hatta erken geçiş yaptığım için kampanya disi olduğumu düşünüyordum ama turknetten mesaj gelmişti iki ay faturaniz bizden diye şimdi de turknetten faturam gelmis. Aynı durumu yasayan var mi? 1734424203 Mh lerini akşam arayacağım zaten de bilgi almak istedim.
  11. A

Net GSM abonesi olmaya çalışıyorum olamadım (YARDIM)

kötü bir firma değil de cok deneyimsiz ve yeni bir firma
  12. A

🔴 Comnet İnternet Komple Gitti 🔴

dün azdı bugün hiç yok bir günde şaşırtmıyor comnet bir ayım kaldı bitsin geçişimi yapacağım turknete.
  13. A

Yardım Türk Telekom Fiber Binama Çekildi Devamı Yok Öylece Kaldı

turknetten başvuru yaptiysan niye Türk Telekom çeksin altyapıyı turkneti arayıp sormayi dene
  14. A

İnternet sağlayıcı önerir misiniz

memnun olabilir ama sorun ttelekom kaynakli değilse altyapı kaynakli ise ekipleri kontrole gonderip faturaya para yansitiyorlar
  15. A

İnternet sağlayıcı önerir misiniz

Türk Telekomdan aldığınız hizmetten iyisini diğerlerinde alamazsınız
  16. A

Altyapı getirtemiyorum nasıl olacak bizim iş

metro internet çektirebilirsiniz aslında comnet falan hizmet veriyord
  17. A

Dükkan için uygun internet

Comnet öneririm ucuza güzel hizmet veriyolar denebilir oyun oynancaksa çok önermem arada ping giriyor onun dışında normal bir kullanıcı için oldukça ideal ayrıca başvuru yaparken bir davet kodu kullanırsanız bir ay ücretsiz hak tanınıyor, 3 ay alıp denemenizi öneririm ben ilk bazta öyle yaptim...
  18. A

YÜKSEK HIZDA İNTERNET KULLANMAK İSTİYORUM

adam sorguladım diyor zaten senin binanda karsi binadan cekilmis bir altyapı var adı üstüne yoksa hizmet alamazsin
Geri