Arama sonuçları: *

1. ardarb

türknete geçilir mi?

Ben kullanırken hız düşüklüğü yaşamıştım ama büyük ihtimalle bizden kaynaklıydı isterseniz geçebilirsiniz kötü değildir ama daha iyileride olabilir araştırmanızı öneririm
  2. ardarb

Yardım Evimize internet hattı yok

şuan burası boş demi hocam
  3. ardarb

mesela no11 diye binada bu gözüküyor bunu taşıtabilir miyiz evimize
  4. ardarb

Boş port olup olmadığını nereden anlayabilirim karşımızdaki kişiler sanırım evi boşalttı taşınacaklar nasıl anlayabilirim
  5. ardarb

diyelim birisi çıktı nasıl bakabilirim çıkıp çıkmadığana boş olup olmadığına
  6. ardarb

Ya zaten gittik türk telekomun yerine orda bize superbox gibi bişey önerdiler yeni port açılmasını nasıl talep edeceğiz
  7. ardarb

muğla bodrum akçaalan
  8. ardarb

niye imkansız hocam port yapılamazmı
  9. ardarb

Ne yapmam lazım hocam 1691227491 Hangi internet sağlayıcısını aramam gerek
  10. ardarb

Arkadaşlar biz yeni bir eve taşındık bu eve de taşındığımızdan beri internet bağlatmaya çalışıyoruz neyse Türk Telekom'dan adamlar geldi kabloyu falan ayarladılar 48 saat içinde internet gelir dediler, bekle bekle ortada bir şey yok aradık neyin nesi diye bize dediler ki iptal edilmiş nakil...
  11. ardarb

Evime internet gelmesi için ne yapacağım

Arkadaşlar evimize türknet bağlatmak istiyoruz fakat türknet evimizin olduğu sokakta altyapı olmadığını söylüyor fakat hemen 5mt ötemizdeki aynı sokaktaki kişilerde internet var ne yapmamız lazım ?
Top Bottom