Arama sonuçları: *

1. atiizdmr

Download Speed ve Ping Optimal Düzeltmek için Wifi Güçlendirici

Kablo çek uğraşma boşuna paran gider çok bir fark da alamazsın. Ugreen slim kabloları var duvar dibinden götür en güzel ping öyle alınır.
  2. atiizdmr

Yardım Yeni modem kurdum internet 60 kbps!

Modemi resetle tekrar kurulum yap. bir yerde eksiklik vardır muhtemelen kablolarını kontrol et. vlan id değerlerini doğru girdiğine emin ol. kurulun yaptıktan sonra modemi tekrar başlat harici bir internetin varsa modem firmware güncelle
  3. atiizdmr

Yardım Yeni modem kurdum internet 60 kbps!

kurulumda bir hata olabilir yüksek ihtimal vdsl kullanıyorsunuz galiba.
  4. atiizdmr

Yardım YENİ BİNA ALTYAPI YOK -SAKARYA

Arkadaşlar yeni binaya taşındık binada alt yapı gözükmüyor. Sağ ve Sol binada VDSL alt yapı mevcut. Telekom'a gittiğimiz fiber dilekçesi bıraktık fakat ne zaman geleceği belli değil. Sakarya Türk Telekom Teknik ekipte tanıdığı olan arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilir mi ?
  5. atiizdmr

TurkNet için modem önerisi

https://amzn.eu/d/2Plam13 Azcık pahalı ama bi kere alıyon güzel modem
  6. atiizdmr

İnternet taahütüm bitti neye geçeyim

Türknete geçtim çok memnunum. Zaten o hızlarda güzel bi router kullanman gerekir daha kaliteli bir internet için.
  7. atiizdmr

İnternet taahütüm bitti neye geçeyim

Normal bence 100 mbitler 500-650₺ civarı memnunsan kullan.
  8. atiizdmr

Yardım Hangi interneti kullanmalıyım?

Şuan bende araştırıyorum da binada Fttb alt yapı mevcut. Binaya kadar fiber geliyor katlara cat6 ile cıkıyor. normalde 500mbit düşünüyorum fakar 100mbit den fazla vermiyorlar. Bunun bir yolu var mıdır ?
  9. atiizdmr

Sinyal Arttırıcılar veya Routerlar Falan Uzak Bir Odada Ping Sorununu çözer mi ?

Mesh sistem bir kere para ver bidaha verme tek çözüm bence
Top Bottom