Arama sonuçları: *

1. C

netspeed fiyat zam saçmalığı

hocam hız falan olarak memnum ama yaptıkları saçma hat babamın züerine zaten 5 ay ocne falan turk telekomdan geçtik izin vermez daha
  2. C

netspeed fiyat zam saçmalığı

netspeede zam gelmiş 12 ay sabityleyip tum parayı hemen ödemezseniz 450 tl olacak diyorlar ama yeni aboneler 300 tlden veriyolar suankı aboneliği sonlandırıp yenisini açmak mantıklımı bunların bunu yapması çok mantıksızca bence
  3. C

Turk telekom fatura sorunu

biz interneti kapatıramcaıgımız bildirmiştik aradıgımda kapanmadan 1 gün önce türk telekoma gidin dedi turk telekom müşteri hizmetleri
  4. C

Turk telekom fatura sorunu

arkadaşlar merhaba yarın tahatümüz bitiyor bende bundan 1 gün önce netspeed ile konuşup tahatüm bitince oraya geçicemi söyledim işlemleri yaptık ve bügün fatura bakınca gelecek türk telekom fatura 750 tl gözükyor taahtüm biterken bana 700 tl fatura nası çıkarabiliyolar
  5. C

TurkNet Millenicom Netspeed hangisi

turknet pahalı bi tık
  6. C

TurkNet Millenicom Netspeed hangisi

Arkadaşlar merhaba şu an türkteleom 75 Mbps internet kullanıyorum memnumuda ara sıra olan bazı şeyler hariç 5 gün sonra tahaatümüz bitiyor fiyat 2 katına çıktıgı içinde Türk Telekom'la devam etmeyeceğiz altyapımız Max 80 hangi internet sağlayıcıs daha iyi turknetmi millenicommu netspeedmi kaç...
Top Bottom