Arama sonuçları: *

1. cengizovic

Yardım Millenicom internet sorunu

E devlette çoğunlukla gözükmüyor xdsl numarası. Adamlar nasıl kurnazsa ben 4 ay önce baya sıkıntı yaşadım geçmek istedim bir türlü xdsl bulamadım. Whatsapp hattından ya da müşteri hizmetlerine bağlanın iyice ısrar edin. Ben epey uğraşmıştım öğrenmek için sonra net düzelince biraz vazgeçmiştim...
  2. cengizovic

Aynı şekilde bende :D Turknet sitesine girişte baya sıkıntı çekiyorum. Geçeceğim gerçekten. Adamlar bir de o kadar uyanık ki sana verilen hizmet numarasını bile zor paylaşıyorlar. Bundan 3-4 ay önce baya sıkıntı yaşamıştım firma değişecektim. Bir türlü hizmet numarasını bulamadım geçiş için en...
  3. cengizovic

Aga daha yeni işlemci yükselttim. Drop giriyor mu? Adamlar ve karakterim sürekli ışınlanıyordu 2 saat öncesine kadar. Şuan bir tık düzeldi gibi ama var hala biraz. Yarın da böyle olursa değişeceğim. Bir haftasonumuz vardı agalarla internet yüzünden içine ettiler.
  4. cengizovic

Bende CS2 de sıkıntı yaşıyorum. Faceit girdik arkadaşlarla karakterim ışınlanıp duruyor. ping aşırı yüksek oyun hem oynanamaz halde hem de yasaklandım. Valla şuan başka firmaya geçmemek için zor tutuyorum kendimi. Cumartesi gününün içine ettiler.
  5. cengizovic

Yardım İnternet sağlayıcı önerisi istiyorum

Kendi altyapısını kullanıyorsa Türknet.
  6. cengizovic

Yardım TurkNet çok pahalandığı için yeni bir ISS arayışındayım

Ben de yeni arayış içerisindeyim. 170 TL fatura mı olur. 2 ayda %70 zam.
  7. cengizovic

Turknet 100 mbps alamama sorunum

40 mhz var denedim yine aynı hızı max 48 mbps alıyorum. Değişen bir şey olmadı.
  8. cengizovic

Turknet 100 mbps alamama sorunum

Turknet 100 mbps fiber internet bağlattım ve telefonum j7 prime 2.4 ghz destekliyor sadece. İnternet hızım max 48 mbps oluyor. Arkadaşımın telefon 5 ghz destekliyor tam 99 mbps alıyor. Acaba 2.4 ghz bantında nasıl daha yüksek hız alabilirim yardımcı olur musunuz? Birkaç ayar yaptım internetteki...
  9. cengizovic

Türknete geçilir mi?

Ben ayıb 24 ünde yeni çıktığım eve türknet başvurusu yaptım. 1 inde onaylandı belgelerim. 10 gün oldu hala modemi gelip takmadılar. Kendi internetim de bitti nerdeyse hala tık yok. Cidden biraz umarsız davranıyorlar.
  10. cengizovic

Netspeed 35 Mbps 6 Ay 76 TL!!!

Eve çıkacağım. Bu interneti bağlatmayı düşünüyoruz arkadaşla. Telefon ve laptop olacak yeterli olur mu sizce?
  11. cengizovic

Sözleşmeden çekiliyorum. Hangi internet sağlayıcı önerirsiniz? (millenicom)

hadi ya. bunlar tam bir kazıkçı. inşallah bizde öyle fiyat çekmezler.
  12. cengizovic

yararlandığımız indirimleri ödüyoruz diye biliyorum sadece. 200 250 tl gelirse iyi. millenicom 120tl sini karşılıyori
  13. cengizovic

Arkadaşlar babam sözleşmeyi 2 ay önce yenilemiş. 16 mpbs internete 110 TL ödüyoruz. Bir ara bize 20 mbps kadar 100 tl sözleşme teklifi gelmişti reddetmiştik. Şimdi kazık olduğunu farkettim bugün fatura öderken. Küçük bir 3000 kişilik bir ilçede yaşıyorum. Altyapı sorgulamada turknet 16 mpbs...
  14. cengizovic

Yardım bilgisayarım arka planda ne indiriyor kendi kendine?

Bie tek bende mi sorun anlamadım gitti.
  15. cengizovic

usta seninki Mb cinsinden. Bir de cpu %8 şuan. Bir şeyler açık sanki? Yani tüm uygulama, tarayıcı, oyun moyun ne varsa kapatıp öyle deneyebilir misin?
  16. cengizovic

İlk ona baktım. Güncelleme vardı yükledim dün. Hala geçmiyor. Bir de evde diğerleri de oyun oynarken falan ping giriyor. Şu son 2 gündür bir sıkıntı var. Ya internette sıkıntı ya da benim Pc çok çekiyor interneti anlamıyorum. 1616524342 Sizde masaüstünde boştayken böyle ss alıp atabilir...
  17. cengizovic

Alınan: 712 kb/sn benim internet hızı zateb 16 mbps boştayken yarısını nereye çekiyor anlamıyorum. önceden orası boştayken 30-50 kb/sn diye gidiyordu. 1616523712 Sizde boştayken nasıl atabilir misiniz? tüm uygulamalar kapalı haldeyken?
  18. cengizovic

Arkadaşlar oyun oynarken ping giriyor. Güncelleştirmeleri 7 günlüğüne duraklattım. ne yapıyor kafasına göre anlamıyorum. Arka plandaki çoğu uygulamayı kapattım. modemi resledim. Pcye reset attım.. iyice sinir oldum. İnterneti nereye çekiyor anlamıyorum. 1616523319 upp
Top Bottom