Arama sonuçları: *

1. codcubiri

Öneri 🛜1000 MBPS İNTERNET İÇİN FİRMA ÖNERİSİ🛜

Ya türknet yada atlantis geç benim bir çok yakın arkadaşım atlantisi bedavaya kullanıyor nerdeyse ve çok memnunlar 600tl ye 2 yıl taahhüt yapabiliyorsun 1000mbps veriyolar atlantis yoksa türktelekom yada diğerleri hangisi uygunsa ona geç ama diğerlerinin güvenlir olduğundan emin ol
  2. codcubiri

Öneri Tarifem bitiyor yardım!

eğer çok fazla indirme yapıyorsan 1000mbps baya iş görür ama çok indirme yapmıyorsan 200 gayet ideal
  3. codcubiri

Bu Kablolar Fibermi?

Evet bizede aynısından çektiler türknettir belki
  4. codcubiri

200mbps ttnet vs 1000mbps turkcell

Daha uygunsa geç
  5. codcubiri

Yardım Süperonline den Atlantise geçilir mi ?

Benim arkadaşım kullanıyor tahaaütlü 1 yıl mı 2 yıl mı bilmiyorum 500tl ye 1000mbs yaptılar bir kere kesinti yaşadı oda 2 güne gelmişti yani bence geçilir bende geçmeyi düşünüyorum
  6. codcubiri

Türk Telekom 15 gün internet yok dedi?!

atlantisin altyapısı farklı sizin evinizde bir tek türk telekom altyapısı varsa yapıcak bişey yok çekiceksiniz
  7. codcubiri

Türk Telekom 15 gün internet yok dedi?!

ara sinirli bir şekilde konuşun sert davranın yine gelmediyse çıkın atlantis türknet falan varsa bağlatın
  8. codcubiri

İnterneti çökertmek lazim

Yav bilmek zorunda değilsin bende bilmiyodum internet diye bişey git chat gpt ye sor en kötü bilmiyorum ne abi kimse bişeyi bilerek gelmiyor dünyaya
  9. codcubiri

İnterneti çökertmek lazim

Modem arayüzüne gir kuzenlerinin internetini ordan kısıtla nasıl girilir diye sorma google yaz çıkıyor zaten
  10. codcubiri

Yardım EN UCUZ FİBER İNTERNET HANGİSİ

Evin girişinde varsa vardır bizde var mesela
  11. codcubiri

Yardım EN UCUZ FİBER İNTERNET HANGİSİ

Atlantis 1000mbps 500tl
  12. codcubiri

TurkTelekom İNTERNET OLMADAN BAĞLI Sorunu?

Sadece modem çalışıyor ona bağlanıyorsunuz yani internet gelmiyor arayınca biraz sert konuşun bundan anlıyorlar maalesef böyle bir ülkede yaşıyoruz türknet geçebilirsin ama kendi altyapısı varsa geç yoksa türk telekom altyapısı gene onun dışında süperonline varsa geçebilirsin vodafone da güzel...
  13. codcubiri

TT den Türknete geçiyorum Yardım ???

gigafiber ayrı bi seviye hiç düşünme bile
  14. codcubiri

Yardım İnternette düşüş çekmeme Türk Telekom

Fiber altyapınıx varsa arıyosunuz türktelekomu bir adan gelip çekiyor
  15. codcubiri

Yardım İnternette düşüş çekmeme Türk Telekom

En sorunsuzu galiba türkcell olabilir yada türktelekom fiber altyapı olmayınca böyle yapıyor bizimde 50 türktelekom du böyleydi aynen fiber türkcell geçtik bi sıkıntı yaşamadık 2 yıl da sorunsuz
  16. codcubiri

Arkadaşlar yeni internet önerisi lazım (UCUZ)

atlantis altyapısı varsa ona geçebilirsiniz 1000mb 370tl mi ne bedava
  17. codcubiri

Türk Telekom vs Turknet

Kral atlantis varsa evde şuan en mantıklısı o adamlar 350tl ye 1000mb internet veriyor
  18. codcubiri

SADECE FOTOĞRAF TT Yİ ÖZETLİYOR

Bu steam ın hatası bi süre sonra indirme hızı düşüyor benim türkcell
  19. codcubiri

Yardım LOS IŞIĞI KIRMIZI - UZUN SÜRE İNTERNETİM OLMAYACAK

Eğer taahhütlü değilse başka operetörü geçin en son hatırladığım kadarıyla bize 1-2 ay gelmicek demişdi türktelekom
Geri