Arama sonuçları: *

1. com2

Türknet internet aktivasyon işlemi

aga bunları görüşme esnasında anlık yaptırmadı hiç bana 🤯
  2. com2

dijital onay e devlet üzerinden yapılıyor sonrasında sesli onay için arıyorlar ben dijital onayı yaptım ama hala onaylayın yazısı var
  3. com2

valla iyi diyorsunuz ama arıyorum hiç kimseye ulaşılmıyor siz sadece arama talebi bırakmış oluyorsunuz onlar da ararsa arıyorlar sizi veys online destek kullanıyorum aramak yerine mail atıyorlar türknet ile bir iletişim sorunu var gerçekten insanların zamanlarını boşa harcıyorlar
  4. com2

Merhabalar, 22 eylülden beri türknet'e abone olmaya çalışıyorum 11 günlük bir aktivasyon işlemimiz vardı ve iptal edildi abonelik ile sorun çıkmış ve 11 günümüz boşa gitti şimdi yeni bir abonelik kaydı oluşturdum ve e devlet üzerinden dijital sözleşmeyi kabul ettim fakat hala türknet online...
  5. com2

İnşaatı yeni bitmiş sıfır apartmana internet çektirme

evet hızlı olması daha iyi 1 sene internet beklemen hoş olmazdı 😞
  6. com2

İnşaatı yeni bitmiş sıfır apartmana internet çektirme

talep eden insan sayısına göre kurulum hızı değişir sanırım, onun dışında resmiyette inşaat bitti denmeden kurmazlar diye biliyorum
  7. com2

Vodafone Geçilirmi ?

Vodafone kullanıyorum telefon çekmeme durumu yaşadıgım çok oluyo onun dışında tarifeleri biraz saçma mesela 20 gblik tarife alacağım ama çoğu sosyal medya uygulamasını falan internet yemeden kullandırttırıyo o zaman biraz saçma oluyor düzgün tarife denk geldiği de oluyor ama
  8. com2

Yardım Comnet Hakkında Sorularım

Efsanevi gri caner anı @Gri Caner
  9. com2

Comnet İSS Gerçekleri

@Gri Caner di galiba adı çok övüyordu
  10. com2

Comnet sorgusuz sualsiz abonelik kapatma iddiaları hakkında

Bu saatten sonra ben de comnetciyim arkadaş! Zaten 8-9 yıldır com2 nickiyle geziyorum comnet de kulağı iyi geliyor okunurken oldu bu iş 😂😂.
Top Bottom