Arama sonuçları: *

1. D

internet sağlayıcısı ne seçmeliyim

8Mbps'nin yanında upload mu yazıyor?
  2. D

Turknet vs milenicom

TurkNet, GıbırNet, Millenicom, Comnet ve Netspeed arasından hangisi cazip geliyorsa onu seç derim.
  3. D

İnternetinizden memnum musunuz?

Memnun değilim. Kullanıcı kodu yüzünden çıkan sıkıntıyı 2-3 haftada düzeltemediler ve her aradığımızda farklı cevap gelip duruyordu. Yakında Comnet'e geçip ve Vodafone'dan kurtulacağım.
  4. D

Hangi ISS'i Seçmeliyim?

Güvenilir.
  5. D

Hangi ISS'i Seçmeliyim?

Taahhüt bitti sonunda ve İSS arıyorum. Şu an GıbırNet'i düşünüyorum, siz ne dersiniz?
  6. D

İSS Önerisi Yapar Mısınız?

3 Kasım'da Vodafone Net taahhütü biteceği için İSS arayışına girmeye başladım. Şu an gözüme Gıbır Net güzel gözüktü . Sizin görüşlerinizi ve tavsiyenizi almak isterim, hangi İSS'yi önerirsiniz?
  7. D

VDSL için İSS önerisi

Millenicom ve Comnet.
  8. D

Hangi İnternet Sağlayıcısını Kullanıyorsun ?

Vodafone... Leş ötesi hizmetleri var + gece 2 ile 5 arası oyun oynamak haram oldu. 75mbps VDSL altyapı var, taahhüt yenilenmesin diye 8mbps kullanıyoruz şuan. Az kaldı...
  9. D

Şok Market Kendi internetini çıkardı 'ŞOKNET'

Fikrimi değiştirdim, iyi değilmiş fiyatı.
  10. D

Düşeş bile Yeneffer'dan güzel. Triss > all.
  11. D

Vodafone'da gece saat 2-5 arasında oyun oynamak haram oldu.
  12. D

Altyapı 75Mbps destekliyor, şuan düşündüğüm Comnet var.
  13. D

Fiber altyapı üstünden veremiyorlarsa ŞOK işime yaramayacak gibi... Taahhütün bitmesine 2-3 ay kalmış ve İSS arıyordum. ŞOK bunun için çok güzel seçenek olabilirdi, ofya
  14. D

16Mbps paketinin fiyatı iyi gibi duruyor. 35Mbps ve 100Mbps paketlerin fiyatı umarım iyi olur.
  15. D

Babam Türknet İstemiyor

Vodafone asla ve asla önermem. Gece vakitlerinde internetim leş gibi oluyor, müşteri hizmetlerini aradığımda iyi birinin gelmesi şans.
  16. D

Comnet nasıldır?‎‎‎‎‎‎

Mert Kuşkapan kullanıyordu ve Comnet'le ilgili videosu vardı . O videoya bakabilirsin .
  17. D

Hangi Sağlayıcı Daha İyi ?

Ticket atmak bana daha iyi geliyor . Müşteri hizmetinin ''Kabloları kontrol ettiniz mi ?'' ya da ''Modemi resetleyin'' demesini istemiyorum .
  18. D

Hangi Sağlayıcı Daha İyi ?

darısı bana
Top Bottom