Arama sonuçları: *

1. darginim36

Kocaeli'de oturuyorum, türknet mi kablonet mi?

hocam genelde şehirlerin merkezlerınde turknet sıkıntı cıkartmıyor sızın oturdugunuz yer merkezdeyse sıkıntı olacagını sanmıyorum
  2. darginim36

İnternet kablosu güzelmi

cat 6 zaten en iyi kablo iyi ürün
  3. darginim36

Türknet internet gidip gidip geliyor

Beyler sa pazar günü Superonline dan türknete gecis yaptım ama bugün internet gidip gidip geliyor acaba yeni müşteri olduğum için olabilirmi nedeni nedir bilen varsa yazsın bide mobilden bağlanabiliyor um ama pcden girilmiyor herkeste olan bir sorunum yoksa tek bendemi
  4. darginim36

Turkcell Superonline Modem Geçmişi Sıfırlama

Beyler sa iyi forumlar bir sorum olacak bende daha yeni öğrendim ben yakın bir zaman da Superonline i bırakıp türknete geçiş yapacağım ama şöyle bir durum var Turkcell modemin geçmişini sıfırlamak istiyorum nasıl yapabilirim YouTube dada fazla bir içerik yok Abdullah abi de YouTube a böyle bir...
  5. darginim36

Türknete Gececegım modem onerısı

hocam subat ayında gececegım ozaman ayrı bır ılan acacagım zaten
  6. darginim36

Türknete Gececegım modem onerısı

beyler sa ıyı forumlar türknete gececegım ama vdsl modem ne alacagımı bılmıyorum onermısınız F/P olsun
  7. darginim36

Turk Telekom iptal etmek istiyorum hangi firma önerirsiniz?

Zaten Türktelekomun altyapısını kullanıyor dıye bılıyorum bende superonlıne kullanıyorum yakında türknete gececegım
  8. darginim36

Turk Telekom iptal etmek istiyorum hangi firma önerirsiniz?

hocam benım tavsıyem eger kapının onunde alt yapı varsa türknet kullanmanı tavsıye ederım zaten abdullah abının vıdeosu var ona bakabılırsın testlerde 1. sırada en az pıng degerıne sahıp.
Top Bottom