Arama sonuçları: *

1. ddarkbrother20

Beyler Alırım Bir H.o.

Hayırlı olsun kanka.
  2. ddarkbrother20

Altyapıların hepsi aynımı?

Tüm sağlayıcılar TT'nin altyapısını kullanır. Turkcell gibi sahtekarlar bazen kendi altyapımızı kullanıyoruz deseler de kanmayın asla.
  3. ddarkbrother20

SuperBox deneyimlerim

Bizim evimize RedBox hizmet vermedi nedense. Yahu Ataşehir gibi yerde evime altyapı yok, RedBox hizmet vermiyor. Gerçekten çok ilginç...
  4. ddarkbrother20

SuperBox deneyimlerim

Bende 10mbps'lik olan paketi kullanıyorum. Şahsen ping değerler dışında sunduğu değerler iyi ama çok pahalı be kardeşim. Baya cep düşmanı bir paket superbox.
  5. ddarkbrother20

Altyapım ne? Ne kadar hız alırım?

85 mbps downland'a kadar destekliyor. En kötü ihtimalle 50-75 arası alırsın altyapı yoğunluğuna göre.
  6. ddarkbrother20

Bir evde 2 internet sağlayıcısı

Normal dairelerde tek port olur. Yeni yapılarda isteğe göre 2 port veriliyor diye biliyorum.
  7. ddarkbrother20

Ttnet internet altyapı iyileştirme

Altyapı sorgulayarak başka bir internet sağlayıcısına geçebilirsiniz. Aksi takdirde arayıp arıza kaydı oluşturabilirsiniz.
  8. ddarkbrother20

Millenicom alt yapı sonucum.

İnanır mısın İstanbul, Ataşehir de oturuyorum. Dibimde Yeditepe Üniversitesi var. İşte bu yüzden bruh dedim :*/
  9. ddarkbrother20

6mbps destekli altyapısı olan me;
  10. ddarkbrother20

🚬🚬🚬
  11. ddarkbrother20

İşte buna bruh derim.
  12. ddarkbrother20

Hangi sağlayıcı altyapı yapar

Her altyapıyı Türk Telekom getirmektedir.
  13. ddarkbrother20

Yardım Müsteri temsilçilerinden hayır yok bari...

Olabilir. Bunu sen interneti satın aldığın zaman belirtiyorlar. İşine gelmezse almazsın olur biter.
  14. ddarkbrother20

Kankacım bak ona itiraz etmiyorum. Bunun mantıklı olduğunu da söylemiyorum. Tek dediğim adamlar bu şekilde bir işlemi baz alarak hizmet sunuyorlar. Ben bunu belirtiyorum sadece.
  15. ddarkbrother20

Hocam siz de bir sıkıntı mı var anlamıyorum ki. Adamları arasanız size benim yaptığım gibi bir hesap yapacaklar. Kendi babam Türk Telekom da çalışıyor ve tüm müşterilere aynı hesap üzerinden paket uygulanıyor. Bu hesaplamanın altında bir değer varsa ancak o zaman müşteri itirazını göz önüne...
  16. ddarkbrother20

Müşteri hizmetlerini ararsanız herhangi bir internet sağlayıcısından size paketin yüzde yüzlük tanımından hesap yaparlar. Burada boş bir şekilde yorum yapmanızın bir anlamı yok.
  17. ddarkbrother20

100÷10=10 35-10=25 Hemen hemen yüzde onluk bir kesinti var.
  18. ddarkbrother20

Hocam 35 destekler ama misal oyun indirirken 3.5mb ile indirir. Normal kullanımda ise ondan daha düşük bir değer alır. Bu hep böyledir. Kimse 100 mpbs destekleyen internetinden hep 100 mpbs almaz. %10 veya %15'lik bir kesinti hep olur.
  19. ddarkbrother20

Altyapıya göre değişir. Herkese aynı değerler arası hizmet sunmuyorlar.
Geri