Arama sonuçları: *

1. efetg

Net GSM abonesi olmaya çalışıyorum olamadım (YARDIM)

firma kötü değil ismi pek duyulmamış gelişme aşamasında olan bir firma.
  2. efetg

ben gsm için aramıştım siz ev iş interneti arayın biraz uzun sürede açabiliyorlar afk farm bırakın açarlar umarım. 1734085151 ve ayrıyeten müşteri hizmetleri çok çok zayıf durumda internet sitesinde canlı desteğe yazıyordum 30 dakika sonra cevap veriyorlar yada bi soru soruyorum cevap verip 1...
  3. efetg

yanlıs yazdım.....
  4. efetg

başvurun şuanki mevcut operatörden ret yemiştir büyük ihtimal netgsm bu konuda benide bu şekilde bilgilendirmemişti müşteri hizmetlerine ulaşın sebebini öğrenin onu düzeltip tekrar başvuru yapın.
  5. efetg

Köy yerinde 75 Mbps internet iyi mi?

hocam altyapım 4mbit şimdi veri merkezi bendenmi internet çekiyor?(!)
  6. efetg

Vipnet hizmet numaramı vermek istemiyor

Comneti peşin ödemeyin tavsiyem heryerde aynı hizmeti veremeyebiliyor ama genel olarak iyi
  7. efetg

İyi şükret altyapin var hangi akılla ustyapi kullandın aga 1726575469 Dediklerinin hiçbiri bu konuyla alakası yok arkadaş ustyapi kullandigi için yanlış anlamış yani altyapıyı hiç kullanmamış.
  8. efetg

Kankam senin altyapın dahi yok sanırım adamlar gelip ustyapi kurmuşlar sana yani tamamen onlara ait birsey ne vdsl ne fiber ne adsl 1726574995 https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama Adresini şuraya girip sonucu atarmisin
  9. efetg

VPN kullanmadan yasaklı sitelere girebiliyorum ?

ben gıbırnet kullanıyorum blok yemedim şuana kadar 1717095458 direk açıyor
  10. efetg

VPN kullanmadan yasaklı sitelere girebiliyorum ?

İSS den kaynaklı olabilir güvenli internet seçeneğini seçmezseniz böyle oluyor diye biliyorum
  11. efetg

Hangi interneti önerirsiniz?

hayır vdsl 1710080637 sorun altyapıda değil onların veri merkezindeydi şimdi düzelttiler kullanılabilir
  12. efetg

tt altyapısı
  13. efetg

gıbırnetin bir ara inanılmaz paket kaybı vardı illallah etmiştim son 1.5 aydır sorunsuz çalışıyor
  14. efetg

100 GB olan dosya 100 MBİT hızla kaç saate iner?

2 saat 10 dakikada indirir ortalama
  15. efetg

Yardım Comnet Vs Netspeed VDSL altyapı

3 gündür 1697570818 8 ay aktivasyon ücreti kesmişler fazladan bide 8x50 400 tl
  16. efetg

büyük ihtimalle senin gönderdiğin kodla netspeede başvuracam tabi gıbır net nazlanıyor xdsl no yu vermiyor onu halledebilsem
  17. efetg

netspeede geçsem stabil bir hizmet alabilirmiyim
  18. efetg

şuan gıbırdayım al yaşadıgım şeyden bir kare GIBIRA BULAŞMAYIN REZİLLİK
  19. efetg

arkadaşlar comnet ucuz oldugu için ona geçesim var sizin yorumunuz ne olur tecrübelerinizi paylaşırmısınız
Top Bottom