Arama sonuçları: *

1. ege001

Öneri Ev Interneti Onerisi

420tl 16mbps diyor hocam 1720720466 Altyapı sorgulamayı goremedim
  2. ege001

Hocam altyapı varmış baktım. Vodafone iptal etsek başvursak kac gunde gelip kurulum yaparlar? Birde modem veriyorlar mı
  3. ege001

Merhabalar. Evde suan Vodafone kullaniyoruz ve 20 mbit ( :D ) zamaninda babama cok iyi diye itelemisler. Faturasi yaklasik 300tl civarinda. Yine max 400tl yada daha ucuz olan ve min 50mbit saglayici/paket oneriniz varsa cok sevinirim. Vodafone olmasin yeter. Simdiden tesekkurler.
  4. ege001

Yardım Okul İnternetine nasıl bağlanılır

Secure VPN dene.
  5. ege001

En iyi Ping hangi internette?

Vodafone hic girme.
  6. ege001

Sizce Turknet'e geçmelimiyin?

Direk geç. Bizde 150 var 20 alıyoruz.
  7. ege001

Sizce Turknet'e geçmelimiyin?

Geçilir ama altyapıniza da bağlı. Bizde 20mbps vodafone var bu yaz bitiyor taahhüt bizde turknete yada vodafone olmayan herhangi bir sağlayıcıya geçeriz. Vodafone gerçekten rezil bir firma
  8. ege001

Yeni modem alırsam internet hızı artar mı?

Hocam diyelim ki internet paketiniz 100MBPS. Modem 50 veriyorsa degistirin ama modem 100MBPS verebiliyorsa pakedinizde 100MBPS ise ister modem degistirin ister ethernet kablosu degistirin hiz artmaz. Modem 100MBPS sizin paket 100MBPS ama kablo 50MBPS ise ethernet kablosunu degistirin. paket...
  9. ege001

Eve Yeni Internet Almak Istiyoruz

Hocam turknet 400tl babam o kadar veremem diyor
  10. ege001

Eve Yeni Internet Almak Istiyoruz

Oncelikle merhabalar. Evde vodafone internet kullaniyoruz. Faturasi 260 tl gibi birsey ancak 25mbps hizi gecmiyor hatta 25 bile zor genelde 20mbps civarinda geziyor. Bu durumdan artik biktim hem ping yuksek hem oyun indirirken cok yavas. Bilgisayara oyun indirirken ayni odada telefondan video...
  11. ege001

Telefon Hat Pakedi Onerisi

suanda turk telekom var 3gb internet 1000dk var 200 tl civari ama degistirmeyi dusunuyorum turk telekom disinda onerileriniz var midir 100-150 tl civari olursa iyi olur
  12. ege001

Vodafone İnternet alınır mı??

evde şuan vodafone kullanıyoruz interneti çok sıkıntılı her 3-4 ayda bir modem bozuluyor servis çağırması vs. derken 1 hafta internet olmuyor onun dışında 2 bilgisayar 3 telefon bağlanınca inanılmaz yavaşlıyor 2 ay sonra taahhüt bitince türknet e veya türk telekom a geçmeyi düşünüyoruz
Top Bottom