Arama sonuçları: *

1. E

Nisan başında İnternete gelecek olan ek vergi?

selamlar beyler bugün bir numaradan aradım bana dedi ki, selamlar Emir bey digitürkten arıyorum altyapınızda millenicom olduğunu görmekteyim Nisan dan sonra btk nın verdiği kararla artık yüzde 40 daha vergi fazla vereceksiniz dedi. dedim ben böyle bişey duymadım falan. ondan sonra devam etti...
  2. E

Millenicom 1 ay ücretsiz kullanma kodu ?

kanka ben adsl den vdsl geçtim 12 saatte bağlandı senin dediğini bilmiyom tam randevu falan verirler uzun sürer 1 tık daha
  3. E

Millenicom 1 ay ücretsiz kullanma kodu ?

bende atabilrim kenks
  4. E

Fiber Ne Zaman Gelir

dene knka sende bnimde umudum yoktu bi sabah bi baktım turuncu kablo çekiliyor eve bide sadece bize geldi mahallede başka kismede yok
  5. E

Fiber Ne Zaman Gelir

dene knka arkadaşım da deniyor aynı şekilde gelmicek galiba ona
  6. E

Fiber Ne Zaman Gelir

asşldömweaşqdmasşdlöa aynısını tek başıma yaptım ben tek kişilik ordu gibi geldi sonra .d
  7. E

Fiber Ne Zaman Gelir

twiiterdan tt desteğe yazdım telefonda arayıp bir sürü kayıt bıraktım altyapı için , bölge müdürlüğüne gittim ordaki adamla konuştum öyle öyle geldi işte bende beklemiodum gelceğini
  8. E

Fiber Ne Zaman Gelir

knk bizim bina 1980 yapımı ben yaza yaza heryere ,fiber geldi binaya 3 ay önce 1607934710 belli olmaz yani
  9. E

Yan binamda fiber var bizde...

aynı şey bizim orda var ama tek farkı fiber bitek bizim binada :D
  10. E

interneti 5 ghz yapabilirmiyim.

aloo beyler 5ghz olması bize ne katıyor 2.4ghz den farkı ney
  11. E

interneti 5 ghz yapabilirmiyim.

5ghz olması bize ne kadar kanka
  12. E

işte bu yüzden millenicom

yo kanka gayette çıkıyor 3 pingimt teste ama 1gb lık dosya indirirken 24 oluyor 1603485994 tt ekipleri geldi zaten bana da şok oldum 12 saat bile olmadan geldiler
  13. E

hemen deniyim
  14. E

6 ydı 50 oldu
  15. E

beyler evime fiber çekilmişti geçen haftalarda dün gece saat 12 de millenicomu aradım adslden fibere geçmek istediğimi söyledim adsl de de millenicomdaydım min 3 iş günü dediler bugün saat 3 te ekipler geldi şuan fiberim var :D
  16. E

türknet dalga mı geçiyor

nasıl yani kanka? tt altyapısı üzeirnden hizmet veriyor ztn 1603190189 ki tarifemde 100 mbps fiber olarka tanımlandı yani
  17. E

türknet dalga mı geçiyor

fiber hat çekildi evimde türknetin sitesindede 100 mbps olarak gözüküyordu başvuruyu yaptım evrakları attım bugün beni arıyorlar ve diyolarki altyapınızda fiber yok. diyorumki evime kadar kablo çekildi aktif her siteden sorguladığımda fiber var gözüküyor diyorum yok diyolar evin girişinde kutu...
  18. E

türknet modem vermiyor

beyler sözleşmede türknetli olduğum sürece modem verileceği yazıyordu ancak aradılar mevcut modeminizi kullanıcaksınız dediler nedir bu böyle?
  19. E

aileme türk telekom nasıl aldırmam

söyledim diyo kalitelidir türk telekom 35 mbps neyime yetmiyo 125 TL 35 mbps onu alalım diyor 1602400967 kanka babam 35 mbps yeter sana diyor 120 TL o da 100 mbps 85 TL vermek varken 35 mbps ye neden 120 TL verim ki babama diyorum o zaman kaliteli istiyorsan 100mbps tt alalım ona da pahalı diyor
Top Bottom