Arama sonuçları: *

1. ensbhdr55

İNTERNET HIZI PROBLEMİ

Aynısı zamanında başıma geldi laptopumda. Kablo ile alakası yok. Driver yeniden kurup yükler misin bi zamanında kurup sildiğin veya kalıntı bırakan bi uygulama olmuştur. Ben formatlayarak çözmüştüm sorunumu. Wifide 500 alıp ethernet kabloda 100 almak mantıksız.
  2. ensbhdr55

Öneri İnternet Sağlayicisi Öneri̇si̇

Gıbırnet kullanıyorum fatura bugun geldi 110 tl. Tercih edilebilir bence hala. Alt yapı iyiyse zaten nereden aldığının pek bir önemi yok internet sorunları genellikle altyapıdan kaynaklı oluyor nadir olarak sağlayıcıdan kaynaklanıyor.
  3. ensbhdr55

Millenicom'dan yeni bir zam haberi daha

Eylülde millenicomu yeni bağlattım eve 130tlye. Haber vermeden 180 tl yaptılar. Anında gıbırnete geçtim. 110 tl ödüyorum. Aynı internet aynı ping değerleri. Köy gibi bir yerdeyim şuanda, alt yapı aynı olduğu için sorun yok.
  4. ensbhdr55

Comnet'e geçilir mi?

Bende millenicomdaydım, gıbırnete geçtim. 110 tl aylık. Yıllık ödersende aynı şekil.
  5. ensbhdr55

Hangi internet sağlayıcısını almak mantıklı olur?

Ben Millenicoma geçtim ttnetten eylülde. Millenicom haber vermeden 180 tl yapmış 3 gün önce gıbırnete geçtim. 110 tl 100 mbps paket. Milleni ile aynı kalite Ping vs. Alt yapı aynı olduğu için aman aman fark olmaz internette. 1676258530
  6. ensbhdr55

Türk Telekom ekipleri "vadedilen hızı alamazsınız" dedi yanıldı :)

Eşimin babasının evinde ttnet vardı (50 mbpsye kadar) 206 TL'ye ve kesinlikle internet verimli çalışmıyor 2 yıldır. Sürekli kopmalar hız düşmeleri vs. Evde kendi internetleriyle takılıyolardı. Ara tatilde gidişimle bi karar verdik, 1200 tl cayma bedelini ödedi ve gıbırnete geçiş yaptı. Direkt...
  7. ensbhdr55

Millenicom kod gerek

Özelden yazdım ben, arkadaş kodu vericem 1 ay ücretsiz kullanmak için diyorsun ayarlıyolar
  8. ensbhdr55

Millenicom kod gerek

Vereyim
  9. ensbhdr55

Yardım Hangi İSS yi seçmeliyim?

Şuan millenicom kullanıyorum bulunduğum yerde 100 mbps paket 125 TL ilk ay ödüyorsun 2.ay bedava. Etrafında veya o bölgede kullanan varsa sorabilirsin. Bende 74 mbps gösteriyordu. 35 mbps ile 100 mbps arasında 10 lira oynuyor diye 100 mbps aldım. Max 56 geliyor. Ama ben Siirt pervarideyim şuanda...
  10. ensbhdr55

Netspeed'i nasıl bilirsiniz?

Netspeede geçiş yaptığında kurulum ücreti vermiyorsun zaten direk geçiş oluyor. modemin yoksa Bi yerden akrabalardan vs bulursun diye tahmin ediyorum. Milleniyi düşünürsen milleni de kendisi şuan 1 ay bedava veriyor. Bende kod var, kodu da verirsem 2 ay bedava kullanabilirsin, bende 1 ay bedava...
  11. ensbhdr55

Yardım Wi-Fi 50 mbps down 8 mpbs up/ ethernet ile 20 down 0,80 up

güncel 1662475029 @Mehmet Yılmaz Dostum Çözüldü olarak kapatır mısın konuyu. Teşekkürler şimdiden. Bilgisayarı ağ ile güvenli modda başlatıp tekrar test yaptığımda 51 mbps down 7,68 mbps up aldım. Bu da demek oluyor ki engelleyen veya kısıtlayan bir program var. Bayadır formatlamamıştım zaten...
  12. ensbhdr55

hemen deniyorum dostum 1662414050 aynı sorun devam ediyor format yolu gözüküyor yavaş yavaş :)
  13. ensbhdr55

teşekkürler, biraz daha kurcalayayım.
  14. ensbhdr55

Burayı değiştiremiyorum büyük ihtimal uygulamıyor seçtiğim ayarları. Nasıl çözeriz bunu bilgin var mıdır ? 1662412239 aynı bir değişiklik yok masaüstünde. sorun devam ediyor.
  15. ensbhdr55

güncel az önce kurdum driveri şuanda laptopumda denedim ve sonuç 47 mbps + 7.55 up. Masaüstünde var bi sıkıntı kesin kablo sağlam. 1662411809 win11 atmışsın sanırım win10 ile direkt silip tekrar deneyeceğim şimdi.
  16. ensbhdr55

bunu yapmayı denedim ama burası değişmiyor bende nedense.
  17. ensbhdr55

Selamun aleyküm iyi forumlar. Geçen gün bir konu açmıştım internet sağlayıcıları ile ilgili. Millenicom bağlattım ama Wi-Fi da yukarıda belirttiğim gibi 50 mbps down 8 mbps up alırken ethernet kablosu ile pcden 20 mbps down 0,80 up alıyorum. sorun kablomda yada bilgisayarımda değil. Wi-Fi da...
  18. ensbhdr55

Yardım Netspeed veya millenicom ?

ilk ay bedava dediler bana bilemiyorum işlemleri başlattılar , bundan sonra olmaz sanırım.
Top Bottom