Arama sonuçları: *

1. euwest

Tarifem piyasa şartlarına göre uygun mu?

250₺ fiyat ile bugün millenicom ile bayadır taahhütsüz kullandığım internetimi 12 ay taahütlü yaptırdım 250₺ fiyattan sizce mantıklı olmuş mu piyasa şartlarına göre taahütsüz iken 235₺ idi.
  2. euwest

internetim için öneri lazım

Millenicom öneririm kullanıcısıyım.
  3. euwest

Altyapısız İnternet Arıyorum

Altyapı yoksa zaten öneriye ihtiyacın yok ya redbox ya superbox hangi hat daha iyi çekiyor bak fiyatı da uygun gelirse birini al telefon hattınla dene.
  4. euwest

İnternet tavsiyesi lütfen

https://netspeed.com.tr/ şu siteden bi altyapı sorgu yapıp buraya atın değerlerinize göre öneri verelim.
  5. euwest

eve 2 internet bağlanır mı?

Port varsa bağlanıyor diye biliyorum.
  6. euwest

50 TL'LİK İNTERNET

Umarım yakında genele hitap ederler..
  7. euwest

50 TL'LİK İNTERNET

Keşke her yerde olsa...
  8. euwest

Redbox sınırsız 15 mbps alınır mı ?

Sizin mobil olmanızdan, hareket etmenizden olabilir boxlar sabit duruyor dalgalanma daha düşük olur diye düşünüyorum.
  9. euwest

Teorik olarak mantıklı diye düşünüyorum @alpolojix / Leroxy 'de cevaplar ama vodafone ve turkcell mobil verisini sorunsuz çeken telefon ile deneyin evinizde örnek anneniz turkcell ise onla deneyin hız testlerini yapın aynı şekilde kendi telefonunuz vodafone'dur onu da deneyin sonuçta bu boxlar...
  10. euwest

Aynen öyle altyapı olmayan bir evde kalmak zorunda kaldığım dönemde araştırmıştım bundan 2 ay önce tam olarak aynı düşüncedeyim.
  11. euwest

Sadece performans olarak bakmıyorum fiyatları da çok fahiş bence superbox'ın.
  12. euwest

vodafone redbox nedir

mobil veri mantığıyla çalışıyor yani altyapı olmayan yerlerde işe yarıyor fakat fiyatı da bi tık ona göre denebilir :(
  13. euwest

modem önerisi sıkıntısız.

Keenetic alın rahat olursunuz tenda kullanıyorum önermem wifi kanser ediyor onun dışında sorun yok gayet stabil..
  14. euwest

İnternet hızım iyi mi?

tr şartına göre gayet ortalama üstü
  15. euwest

Alt yapım bağlantı türü VDSL2 Ama bana verebildikleri ADSL

sana kendi sürecimi anlattım bende örneğin vdsl vermiyordu tt hem de turknet ve millenicomun verdiği yerde :) bulunduğun lokasyona göre değişir ara sor bunun geçişi için ücret almamaları gerek millenicom almıyor mesela aynı ücret çünkü ikisi de 85 tl :)
  16. euwest

tamam var ise hiç zaman kaybetmeden milleni veya turknete başvurun portun olduğunu söyleyecekler zaten vdsl başvurusu yapın arayıp bilgi alın hatta ayrıca önerim millenicomdur.Saha ekibi ve müşteri hizmetleri ayrıca online işlemleri de mevcut..
  17. euwest

bana ttnet vdsl veremezken turknet milleni verebiliyor netspeedten bak port var mı eğer yoksa port gelene kadar da olsa geçiş yap ben öyle yapmıştım milleniye geçtim her gün sorgulattım zaten 1 haftada port açıldı direk adsl>vdsl geçişi sağladılar sağolsunlar milleni port olsun olmasın tt adsl...
  18. euwest

TÜRKNET REZİLLİĞİ...

öyle değil tabii ki benim bulunduğum yerde vdsl bile vermiyor ttnet verse de çok yüksek ücret istiyor ama millenicomda veya turknette aynı paraya 50mbit alıyorum tt ise max 16 veriyor :D
  19. euwest

Millenicom mu Netspeed mi karar veremedim.

milleni kullanıcısıyım öneririm sorun varsa cevaplarım
Geri