Arama sonuçları: *

1. F

VDSL İnternet almak istiyorum?

sabit değil ama yarı yarıya senınkı oyle bir şey bence sabit alırsın 48 falan 50 görürsün
  2. F

VDSL İnternet almak istiyorum?

560 metreden kullanıyorum sorun yaşamazsın
  3. F

Comnet Deprem Sebebiyle 30 Gün Hediye Ediyor

burdaki ban tale i isteyen arkadaşlar neden istiyor 5 dakikada 1 intihar konusu açıyordu ama öneriler yaramış :)
  4. F

çok haklı yorum interneti artık göz* demek isterdim bir yerine sokarsın
  5. F

sen hiç bir gün canerin tüm forumu intihar comnet kahve üzerine paylaşıtığını görmedin hepsini aynı anda yapıyor
  6. F

ya kes 1675672323 türkiyenin yan çar suriye canerin yan çar EminCamon
  7. F

bende banlanması taraftırıyım her yeni birşeye baladı mı milletin gözüne sokuyor populist davranıyor kahve şçecem ohh şu kahve ohhh comnet ohhh intihar ohhh dur bi intihar etmeden önce comnet paylaşıp kahve içem
  8. F

ComNet davet kodu....

Aynen benimde 3 at olcak
  9. F

Yardıma İhtiyacım Var! Turkcell superonline ozel numaradan basvuru

Özel numaradan vermeniz çok saçma bence bir bit yeniği var
  10. F

Türknete Dün Geçtim Speedtest beklentimin altında

Çünkü telefonunuz iPhone 11 s22 filan değilse normaldir onlarda bile alamıyorsunuz bilgisayardan test edin
  11. F

VPN siz malum sitelere girme

var mı rehber tarzı bişey 1669658427 kanka bencede normal
  12. F

VPN siz malum sitelere girme

sorun yyaratır mı
  13. F

Altyapımın hızı düştü ping fırladı

villada yasıyoruz sızma muhım konusu degıl o ımkansız saha dolabı 500 metre uzakta fikrim yok 1666723563 bide 27 mpbs olarak altyapıya gırmısler suan 1 mbps download alıyorum
  14. F

Altyapımın hızı düştü ping fırladı

hepinize merhabalar önceden adresimden altyapı sorguladıgımda 35 mbps cıkıyordu ve bugune kadar sorun yoktu bugun lol oynarken 2k ping gordum sinir krizi falan musterı hızmetlerını aradık sonuc cıkmadı dedim bari altyapı degısmıtrı fiber geliyordur (yanımızda devlet olimpiyat actı ) bir baktım...
  15. F

GigaFiber geçilir mi?

adam
  16. F

Mahalleme superonline fiber altyapı yapıldı nasıl yararlanabilirim

eger apartmanin icine kadar geldiyse gorduysen ara eger gormediysen musteri hizmetlerine danis
  17. F

Mahalleme superonline fiber altyapı yapıldı nasıl yararlanabilirim

simdi madene iniyorsun altin cikariosun sonra telefonu icat ediyorsun sonra superonlini arion hizmet almak istedigini soyluyon evine fiber geliyor
Top Bottom