Arama sonuçları: *

1. F

Yardım Fiber altyapı getirmiyorlar.

Yani müdürlük ile konuşun en iyi cevabı onlar verir diyecektim ama konuşmuşsunuz sanırım biliyorum faydası olmayacak ama istersen bi BTK üzerinden şikayet oluştur şansını birde orda dene.
  2. F

Yardım Türk Telekom Altyapı Sorunu ve 2025 Projesi İçin Ön Başvuru Talebi

yanda kutu var zaten türk telekomla konuştuk kabloyu siz çekebilirseniz kendi imkanlarınızla evinize internet verebiliriz dedi ama yan kutuda boş yer yokmuş sanırım sadece tek kata gelcekti internet bizim binaya altyapı gelene kadar
  3. F

keşke fiber gelse ama umudum yok vdsl gelse bile okeyim şuan
  4. F

superbox 500gb şuanda 1.5k 1tbda 2.5k diye biliyorum ama oyun vs oynuyoruz gta lol valo vs ping değerleride yüksek olur diyorsun o yüzden kararsızım şuanda. 1735914037 genel müdürlükteki proje şefiydi sanırım tanıdık onun bi etkisi olurmu eğer amcamı ikna edersem adamla konuşsa etkisi olurmu?
  5. F

hocam amcam belediyede çalışıyor bir sürü tanıdığı var ama onların internet çektiği için hiç buralı olmuyor zaten çatıya cihaz konulan türden internet vardı iptal ettirdik çekmedi diye
  6. F

valla hocam cimer açık kapı btk heryere yazdım sonra kdkya yazdım ama nafile kdk daha sonuçlanmadı bile
  7. F

tamamdır teşekkürler türk telekomdan daha erken gelirmi peki altyapıları
  8. F

hocam kablonet aklıma gelmişti bi aralar ama çoğu kişi akşamları internet hızlarında düşüş oluyor diyordu ve kota muhabbeti varmış sanırım bende yayın vs açıcağım için kotalı internete pek sıcak bakmıyorum tek yaşasaydım olabilirdi ama ailemde kullandığı için kotalı internet biraz sıkıntı ha...
  9. F

Selamlar, Türk Telekom altyapı sorunum hakkında bir sorum olacak. Yaklaşık 5 aydır internet bağlatamıyorum ve 2025 projesine ön başvuru yapmayı düşünüyorum. Türk Telekom, sadece bir eve altyapı çeker mi? (Bakır altyapıdan bahsediyorum; fiber beklentim zaten yok.) Binada hiçbir altyapı yok ve...
  10. F

Başka saha dolabından altyapı çekilebilir mi?

Müşteri hizmetlerinden açmıştık ama kale alınmamış sanırım müdürlüğe gittik ordan başvuru yaptık haftaiçi haber bekliyoruz arayıp haber vercekler öyle başvurmuz onaylanıcak(sanırım burdaki saha sorumlusundan izin isteyecekler) şuanda bizde beklemedeyiz.
  11. F

Başka saha dolabından altyapı çekilebilir mi?

Öncelikle selamlar. Türk Telekom'dan altyapı talebi oluşturdum cumartesi (14.12.2024. Hali hazırda bir talebimiz vardı müşteri hizmetlerinden, ama sisteme düşmemiş gibi şeyler dedi müdürlükteki görevli. Biz de oradan kendimiz tekrar bir ön başvuru yaptık. Hafta sonu olduğu için çalışmıyorlarmış...
  12. F

Yardım Parayla altyapı gelir mi?

o kadara gerek yok hocam 20 30k fazla bi tık binaca talep açıcaz artık altyapı için
  13. F

anladım teşekkür ederim. 1734042946 valla keşke bende 50mb int alabilsem ama oda yok maalesef :D
  14. F

tam olarak ne yazayım peki 11.7k takipçisi olan hesap orjinal hesabımı? 1734042185 türk telekomdan ayrıldı diyorlar ama yusuf kıraça
  15. F

para ile altyapı getirmek istiyorum fibere birisi 100k üstü demişti santral mesafem 400m civarı VDSL altyapı para ile gelirmi fibere nazaran daha ucuzdur muhtemelen eğer geliyorsa.(adslim bile yok)
  16. F

Yardım Sadece kendi katıma fiber çektirebilirmiyim?

saolun yanıtlar içinde hocam 40 kişi çıkmaz muhtemelen 100kda bi tık fazlaymış bizimkilerde yanaşmaz zaten ona bu cumartesi gidebilirsem müdürlüğe gidip sorucam olmadı artık komşudan vdsl çekiliyormu onu sorucam tekrardan saolun.
  17. F

Yardım Sadece kendi katıma fiber çektirebilirmiyim?

Evime 5 aydır internet bağlatamıyorum. Normalde sadece kendi katıma VDSL kablo çekmek istedim ama bir sonuca ulaşamadım. Aramızda 10 metre mesafe vardı. Bununla ilgili olarak müdürlükle de iletişim kuramadım. Daha sonra mahalledeki altyapıları incelemeye başladım. Hem arka mahalledeki hem de ön...
  18. F

Yardım Komşunun ankastresinden tek kata altyapı çekilir mi?

komşularla aramız çok samimi aslında nerdeyse en az 20 sene civarı veya daha fazladır komşumuz hepsi başta dediğin olayda arkadaşımdada altyapı yoktu türk telekom ekipleri bağlamışlar nası yaptılar dediğimde ise komşudan çektiler dedi altyapıyı bizim komşu ilede aramızda 10m bile yok.
  19. F

kaç kez yazdım ama hiçbir faydası olmadı
  20. F

Mahalledeki herkeste altyapı var, bir bizim binada yok ve 4 aydır bağlatamıyoruz. Ancak yan komşumda altyapı mevcut; arada 10 metre ya var ya yok, o kadar kısa bir mesafe. Türk Telekom, yalnızca bizim kendi katımıza oradan altyapı çekip internet bağlayabilir mi?
Geri