Arama sonuçları: *

1. fgoren

Hangi internet sağlayıcısını almak mantıklı olur?

Sen de kendi alıntından çıkar oradan tıklanabiliyor fotoğrafa
  2. fgoren

net speed zam yapıcak mı?

Netspeed
  3. fgoren

net speed zam yapıcak mı?

Şuan ortada bir zam haberi yok düşük fiyattan biraz müşteri toplarlar sonra yaparlar birkaç ay yeni müşterilere yansıtmazlar belki ben de yeni geçtim yakında artar fiyatı
  4. fgoren

Comnet internet sağlayıcısı nasıldır

Genel olarak güzel bende ara sıra anlık ping çıkıyordu o yüzden iptal ettim şuan netspeede geçtim sorunsuz kullanıyordum ama bu gece nedense pingim çok yüksek ve düşmüyor anlamadım
  5. fgoren

COMNET ISS nasıldır?

Vdsl altyapı porttan veya hattan kaynaklıysa sağlayıcı değiştirmek çözüm olmaz ama denemekten bir şey kaybetmezsiniz geçiş olarak değiştirin düzelmezse iptal edip yeni bir başvuruyla yeni bir porta geçin
  6. fgoren

COMNET ISS nasıldır?

ben geçenlerde geçmiştim ama ping dalgalanıyordu tahminimce benim şanssızlığım aylık paketle başlamanızı tavsiye ederim aksi halde erken çıkarsanız ücret iadesi alamazsınız. Davet kodu bulursanız siz ve arkadaşınıza 1 ay internet hediye bu arada
  7. fgoren

COMNET ISS nasıldır?

Şehir ve altaypı nedir?
  8. fgoren

Comnet sorgusuz sualsiz abonelik kapatma iddiaları hakkında

İzmir türk telekom fiber altyapısı
  9. fgoren

Bugün netspeed bağlantım aktif edildi 10ms sabit alıyorum daha önce sadece türk telekomda daha az ping görmüştüm o da 9 idi şuan çok memnunum bakalım zaman neler gösterecek. Davet kampanyası biraz kötü ama netspeedin 12 ay 10 tl indirm yapıyorlar bunun için davet kodunu kopyalamaya üşeniyor insan 😂
  10. fgoren

Kanka kusura bakma da 4 yıllık internetimi comnetin 12 aylık paketine geçtiğim için bugün iptal ettirdim. Türk telekom fiber altyapısı var ve en kötü internet sağlayıcım milenicom max 23 ping sabit alıyordum ve hiç sorun yaşamadım zam sebebiyle değiştirdim. Comnetin senin de dediğin gibi 109...
  11. fgoren

Comnet arkadaşını çağır kampanyası

Ben de kullandım senin kodu kanka saol
  12. fgoren

Türknet davet kodu olan varsa versin (Kapandı)

İnternette hiç sorun yaşamamıştım turknete geçtikten sonra kopmalar kasmalar başladı türktelekom fiber altyapıda ve müşteri hizmetleri YOK
  13. fgoren

Öneri Türkcell vs Vodafone

Şehir içinde yolda vs. Çekmedikten sonra sınırsız internet olsa neye yarayacak ben Vodafoneluyum, pişmanım
  14. fgoren

Turknet abonelik sözleşmesi

Kurye ile gönderdiler bana ama göndermeyeceklerse mail atmış olmaları gerekir.
  15. fgoren

Millenicom geçiş süreci kaç gün?

Evet bu yanlış bi strateji. Aile evinde babam hiç uğraşmaz mesela bunlarla o yüzden aralıkta vodafone 24 ay taahhütlü yapıştırmıştım o zamanın türknetten pahalıydı ama şuan yarı fiyatı neredeyse :)
  16. fgoren

Millenicom geçiş süreci kaç gün?

İptal ettirmeniz kötü olmuş milemicoma başvursanız kesilmeden geçiş yaprdınız daha güzel olurdu. Ben de tam tersini yapmıştım milemicom daha 2 3 aylık müşterisine 170tl fiyat çekince türknete geçiş yaptım ama o da 140 :) Bunlar muhtemelen anlaşmalı yapıyorlar uğraşmak istemeyene geçiriyorlar...
  17. fgoren

Türk Telekom'dan Sonra Hangi Operatöre Geçmeliyim ?

Ben de bu hafta türk telekom fiberden milenicoma geçtim aynı fiyat aynı modem ama 4 kat hızlı. Altyapının desteklediği max hız olan 100mbps hızı alıyorum ek hiç bir ücret yok şimdilik bir sorun da yok bakalım
  18. fgoren

Ping değerim yüksek!

modem tipinden bağlantı tipine pek çok değişken olabilir çok da bilgili değilim bu konuda ama forumda bilen anlayan arkadaşlar vardır konuyu ara sıra uplayın yardımcı olurlar
  19. fgoren

bizim karşı mahalleye fiber altyapı yapıyorlar

türk telekom müşteri garantisi aldığında altyapıyı getiriyor 8 10 daire dilekçe verirse gelir
  20. fgoren

TurkTelekom hipernet altyapım Var

türk telekom baya kazık ben de vodafone a geçmeyi düşünüyorum vdsl altyapı varmış haberim yok onu da açtırınca daha güzel olur sen de bi bak istersen vodafone vdsl kampanyalarına
Top Bottom