Arama sonuçları: *

1. F

Efsane Net 2025 Yılı Zammı

hızı iyiyse uzatılır fiyat bedava ben türknete 400 veriyorum aylık
  2. F

Türk Telekomdan Türk telekoma geçmek.

taahütsüz bir şekilde farklı bir hatta geç kontörlü olarak sonrasında tekrar tt geç
  3. F

Turknete gecmeyı dusunuyorum yardım lazım bır konuda

türknet Burger King kumpası vardı 6 ay yüzde 50 indirimli bitmediyse ona bi bakın
  4. F

Turknet 4 gündür dönmedi

türknet foruma yaz oraya yazınca birkaç saate arıyorlar herkese açık olduğu için yarın ararlar en geç
  5. F

41Mbit internet ile 108 gblık oyun kaç saatte iner?

saniyede ortalama 5 mb indirirsin o da 200 saniyede 1 gb yapar kaç gb ise çarp 3,5 dk 1gb gibi bir şey gelir
  6. F

BİNAYA İNTERNET BAĞLATAMIYORUM

rica ederim kutu yoksa mecburen kutuyu beklemen lazım çünkü bütün operatörlere kutu lazım bağlantı için
  7. F

mahallelerde ana dağıtıcı kutu oluyor portlar falan oradan çıkıyor. 68 metre olan o. oradan apartmanlara kablo çekiliyor. evinde hat gözüküyorsa tahminimce binan da eski olduğu için apartmana kadar hat gelmiştir. evinin aşağısında apartmanın girişinde sağında solunda kutu varsa sorun yok oradan...
  8. F

apartman aşağısında İnternet kutusu varsa eve kablo çekmeniz gerekecek normal bir elektrikçi halledebilir
  9. F

Taahhütsüz internet önerisi

millenicom 5. aydan sonra 100 küsür lira pahalı satıyor tavsiye etmem sırf bu sebepten türknet geçip 12ay imzaladım
  10. F

Öneri 👉TÜRK TELEKOM SAHA EKİBİ YER'LERİ👈

Hocam sorununu çözer mi bilmiyorum ama benim evde geçen hafta altyapı gözükmüyordu taahhüt bitti yeni hat arıyordum öncelikle millenicom aradım isim tc falan verdim bağlanmak istiyorum diye. onlar ayarladı en son saha ekibini yönlendireceklerdi orada iptal ettim ve evde hat gözüktü. bi nebze...
  11. F

Yardım maksimum internet hızımı alamıyorum

tamamdır buraya da yazayım teşekkürler
  12. F

bakayım çok teşekkür ettim
  13. F

vardır illaki de ben bilmiyorum bi araştırayım bulursam tekrar yazarım 1722085322 evet yarım saat önce falan kurulum yaptım 1722085347 teknik ekibi çağırsam onlar yapar mı
  14. F

geldiğini biliyorum daha 3 gün önce tt kullanıyordum 75-80 arası veriyorlardı türknet altyapıda sorguladım bağlanmadan önce 61 çıktı ben de ona geçtim şu an yok çekiyorlar
  15. F

daha yeni aradım da evinize 35 geliyor diyor ne diyeyim 1722085144 nereden ayarlamam gerekiyor bu konularda hiç bilgim yok kusura bakmayın
  16. F

merhaba resimde görüldüğü üzere maksimum internet hızımı alamıyorum. maksimum hız 61 gözüküyor ama sadece 25 alabiliyorum. kurulumu türknetin kendi sitesindeki talimatlara uyarak yaptım. nasıl düzeleceğini bilen var mı
  17. F

Yardım Türknet ev telefonu veriyormu

istersen ekstra parayla veriyorlar diye biliyorum
  18. F

Millenicom vdsl paketleri bulamıyorum

yakın zamanda turknete geçmeyi düşüyorum 12ay 400liradan önerir misiniz
  19. F

Yardım evimde altyapı gösteremiyorum yardım

eyvallah bi bakayım
Top Bottom