Arama sonuçları: *

1. F

12 ay taahhütlü internet önerisi

12 ay taahhütlü internet önerisi 100 mb altyapı desteğimiz var en ucuz olması çok önemli ucuz fiyat performans firma önerisi taahhütsüz daha uygun oluyorsa yine olabilir düşüne biliriz.
  2. F

Öneri Türknet'e Geçilir Mi?

Türknet 700 lira ama internetin hakkını veriyor bence geçerseniz özelden yazıp davet kodumu verebilirim 1 ay ücretsiz kullanma fırsatı sunuyorlar diye biliyorum.
  3. F

Türk nete geçeceğim 1.000 mb.

tabii ki geçilir.
  4. F

Bu benim bu ayki faturam mi?

geçmiş olsun.
  5. F

Bu benim bu ayki faturam mi?

oha lan 15 kere niye plaka sorgulatıyon ücretsiz mi sanıyordun.
  6. F

Ucuz iss önerisi turknet zam yüzünden

turknet 12 aylık mı ödesek ne yapsak yav
  7. F

bakalım ya belki cevap verir birileri netspeed ve milenicomda en son bişeyler konular açıldı açılmasa onlar 330 TL onlara geçmeyi düşünürdüm direkt.
  8. F

altyapımız fiber 100/20 destekliyor turknetle çalışıyorduk ama fiyatları 700 e çıkıyormuş çıkacaz ucuz veya fiyat performans iss öneriniz var mı milenicom ve netspeed var ama en son sorunlar olmustu sanki.
  9. F

Türk Telekom 15 gün internet yok dedi?!

yama kuracak kadar mobil internetiniz vardır yama kurun sizi baya uzun süre götürür.
  10. F

keske bi elden ring , rdr2 , witcher 3 falan olsaydı
  11. F

yönetici şikayet edin ve inşallah hikayeli oyun vardır.
  12. F

NetGsm Sabit İnternet Zammı

net gsm ve net speed ayrı markalar net speed 200 mbps 600 liraya veriyor.
  13. F

NetGsm Sabit İnternet Zammı

net speed desteklerse güzel bi hız net speed.
  14. F

Türknet ile yaşadığım problemler

şu sadenet olayı bizimde başımıza geldi ağır dolandırıcılık dikkat etmem gerekiyor.
  15. F

Yardım EN UCUZ FİBER İNTERNET HANGİSİ

netspeed uygun gibi bi sorgulayın derim.
  16. F

WPS ışığı yanıyor internet ışığı yanmıyor interneti kullanamıyoruz

Evimizde TurkNet internet kullanıyoruz ama TurkNet altyapısıyla değil Türk Telekom altyapısı üzerinden hizmet alıyoruz 100-20 ve internetimizin WPS ışığı yanıyor ama internet ışığı yanmıyor bu bir ara sık sık oluyordu modem ve kablo değiştirdiler düzeldi şimdi dün tekrar oldu dünden beri...
  17. F

Usb wifi adaptörü nasıl KURULUR

trenyoldan aldığım dandik 250-300 lük wifi adaptörünü kullanıyorum 2 yıldır 100 mb hızı olan internetimi 80 civarı alıyorum her zaman işimi görüyor benim ve arada 2-3 duvar var.
  18. F

Antalyada millenicom vs netspeed ev interneti

hocam milenicom geçmişte bundan 7-8 sene önce kullanmıştım sanırım iyiydi bi sorun yoktu diye hatırlıyorum memlun kalırsınız umarım kalmazsanız taahhütsüz diye iptal edebilirsiniz.
  19. F

Antalyada millenicom vs netspeed ev interneti

milenicom geçin taahhütsüz diye biliyorum olmazsa memlun kalmazsanız netspeed denersiniz arada ciddi hız farkı var.
  20. F

Yardım Turknet Malum Olay Sonrası Ne Yapılır?

valla baya sıkıntı.
Geri