Arama sonuçları: *

1. gvggg1

Telefon için operatör önerisi

Şuan turkcell (paket)kullanıyorum ve benim için pahalı olmaya başladı. Turkcellden hangi operatöre geçsem iyi olur? 8-10gb İnternet yeter ve 60tlyi aşmassa iyi olur
  2. gvggg1

Turknet 35mbps den 75 mbps ye çıkma

artır
  3. gvggg1

95tl ye bu internet normal mi?

altyapı sorgulayıp internet aramalısın
  4. gvggg1

16 mbps internetim 12 veriliyor.

nasıl öğrenebilirim.şuan fiber kullanıyorum
  5. gvggg1

bir şey sorcam bendede aynı sorun var altyapım 13 destekliyor bunun üstüne geçemezmiyim.bir çözüm varmıdır
  6. gvggg1

internetimi nasıl hızlandırabilirim

tamam knk.millenicomu aradım türktelekoma bağlıymış.alttapı işlerini onlar ilgileniyormuş.sizin dediğiniz gibi 1613469942 şimdi ne yapmam gerek
  7. gvggg1

netspeed 1613467217 ttden nerden sorunumu belirtimem gerek.nereden eposta atıcam
  8. gvggg1

?dairede bir adet giriş var ethernetin yanındaki kablo ismini unuttum.ordan modeme bağlı öyle internet bağlanıyor 1613465846 getirirmiki.anlamadım
  9. gvggg1

yeniyim mahallede 2. dediğiniz yapamam 1613465684 internetim var şuan kullanıyorum evde nasıl oluyor.
  10. gvggg1

ama internetim var kullanıyorum şuan nasıl oluyor
  11. gvggg1

10 download 0.5 upload alıyorum.nasıl hızlandırabilirim.paket bilgim sınırsız ve 16 mb download
  12. gvggg1

internet altyapı sorgulamaları yapıyorum(birden fazla sitede).altyapı yok diyor ama internetim fiber olarak kullnaıyorum.bunun çözümü var mıdır.biliyormusun
  13. gvggg1

aynı sorun bendede var
  14. gvggg1

İnternet hız testi sonuçları

internete kaç tl veriyorsunuz(bunu sormuştum)
  15. gvggg1

İnternet hız testi sonuçları

ne kadar ödüyorsunuz hocam
  16. gvggg1

internet hızım yavaş (öneriniz)

bu yazı çıktı bütün internet sağlayıcıların altyapı sorgulaması port yok altyapı yok çıkıyor ama şuan internete bağlanabiliyorum
  17. gvggg1

internet hızım yavaş (öneriniz)

altyapı sorgulamasında böyle bir görüntü aldım türk telekomdan 16mb dowload sınırsız paketi(80 tl)kullanıyorum. altyapım maksimim ne kadar hız alabilecğimi nasıl bulabilirim önerdiğiniz paket var mı
  18. gvggg1

nasıl altyapı isteyebilirim

maksimum ne kadar hız alacağımı nerden bilicem sorunu nasıl çözebilirim
  19. gvggg1

nasıl altyapı isteyebilirim

internet sağlayıcıların altyapı sorgulamasında altyapı gözükmüyor ama şuan fiber internet kullabiliyorum. nasıl oluyor bu iş ayrıca nasıl altyapı isteyebilirim
Top Bottom