Arama sonuçları: *

1. hakan32

Acil Yardım🆘45 Mbps internete göre Wi-Fi Adaptör

allah allah alma kardeşim
  2. hakan32

Benim onerdigim wifi 6
  3. hakan32

ana modeminden gelen wifi ağını genişletiyor altındaki ethernet portundan bilgisayarına kablo ile bağlayabilirsin wifi 6 desteği mevcut gigabit portu var baya güçlü bir cihaz 45 mbps internetini kayıpsız aktarır. sanki modemden direk kablo ile bağlanıyormuş gibi
  4. hakan32

https://www.hepsiburada.com/tenda-a23-wi-fi-6-10-100-1000-2-anten-menzil-arttirici-p-HBCV00004XQ0PI?magaza=Teknoreyonum
  5. hakan32

Tenda v12 vs tplink archer vr300 vs keenetic extra

Tenda İşlemci ve Bellek olarak diğer büyük firmalara göre daha kaliteli parçalar kullanmakta bunu bizzat içini söküp kontrol ederek test ettim. Ancak bazen yanlış kurulumdan kaynaklı sapıtma durumu görülebilir. Tp link tarafında Bu kadar kaliteli parçalar kullanılmasada yanlış kurulum...
  6. hakan32

Odaya İnternet Çekmek

Kaliteli bir Powerline ile elektrik hattı üstünden Prizlerden kayıpsız internet taşıyabilirsiniz. Burada Detaylı bilgi var okumak istersen buyur. https://www.aydemperakende.com.tr/blog/elektrik-hatti-uzerinden-internet-iletimi-powerline-adaptor-nedir
  7. hakan32

Evime internet bağlatamıyorum

Alt yapısı en berbat şehirdesin :) Myfi veya Superbox tek çare Sakaryada Cimerede yazsan en erken oda torpilli 6 ay çözüm süreci :) Not: Merkezde türktelekom alt yapı müdürlüğüne dilekçe verirsen durum ile ilgili 1 yıla çözerler.
  8. hakan32

Google Chrome Bozuldu mu ?

burdan tarif etmesi zor google amcaya sorarmısn :D
  9. hakan32

Google Chrome Bozuldu mu ?

dns ile alakalı değiştir düzelir.
  10. hakan32

41Mbit internet ile 108 gblık oyun kaç saatte iner?

herkes çok sevmiş bütün tanıdıklarım değer al al dedi 8 saat oynadım 3-4 chapter geçtim sıkıldım 1 haftadır oynamıyorum :D
  11. hakan32

41Mbit internet ile 108 gblık oyun kaç saatte iner?

Bende 35 lik internet var 130gb wukongu 5 saatte indirdim
  12. hakan32

İnternet hızım aşşşşrı yavaş

Modem kapat aç değişecekmi bi bak bakalım.
  13. hakan32

SUPERBOXI İPTAL ETTİRDİM AMA 1076 TL CAYMA BEDELİ ÇIKARTTILAR

En fazla olacağı icra dairesine düşer dosyanız oradanda avukat firmasına satılır davanız avukatlar uğraşır durur sürekli icra müdürlüğüne gitmek zorunda kalırsınız Bi noktadan sonra o kadar çok zaman ve uğraş sonucu keşke ödeseydim dersiniz :D Aynı olayı bende yaşadım Superonline da 2017 den...
  14. hakan32

HANGİ İNTERNET SAĞLAYICISINA GEÇMELİYİM

DSL telefon hattı yok diyor Kablonet iyidir TV felanda oluyor içinde fiyatlarıda makul hizmetleride iyidir. Paket fiyatlarına bak makul olanı seç iyi akşamlar.
  15. hakan32

alt yapı sorgulamadan bahsetmedim ama neyse Bütün İSS firmalarının sitelerinden alt yapı sorgulaması yap en yüksek hızı hangi firma veriyorsa ilk 3 sıralama yap sonra bize sorabilirsin o 3 firma hakkında bilgilerimizi paylaşalım hangisi kafana yatarsa ona geç
  16. hakan32

Lokasyona göre değişir. Mesela sakaryada Türktelekom 1000 mbit hız verebildiği yere başka hiçbir İSS firması 100 üzeri veremiyor gibi Tamamen lokasyona göre İSS firmalarının Kalitesi değişiyor İl İlçe Cadde sokak gibi detaylar verirsen hangi İSS daha iyi bakılabilir. Not : Şuanda bulunduğum...
  17. hakan32

düşük hız sorunu mbps

modemi komple sıfırla tekrar dene
  18. hakan32

HANGİ İNTERNET FİRMASINI KULLANIYORSUNUZ?

İNTERNET FİRMASI İSMİ : TÜRKNET KULLANDIĞINIZ PAKET: 50 MBPS NE ZAMANDIR KULLANDIĞINIZ: 3 YIL NE KADAR ÖDEDİĞİNİZ: 12 AYLIK PEŞİN 3.358,80 TL
Top Bottom