Arama sonuçları: *

1. hakan32

Yardım Fiber Altyapı İçin Nere Başvuru Yapabilirim

türk telekom alt yapı müdürlüğüne dilekçe yazarsan eğer çevrede planlı çalışma yapılacaksa 6 ay içinde bağlanır eğey çalışma yoksa en az 1 -3 yıl sonuçlanır.
  2. hakan32

Türknet VDSL'den Fibere geçiş işlemleri nasıl oluyor

Fiber desteği var sorunsuz geçebilirsin.
  3. hakan32

(Çözüldü) Ankastre Kutu Kime Ait?

Turktelekom ankastre si evet ancak ana taşıyıcı sensin mahalledeki ana kabinden o ankastreye tek kablo gelir içinden 2 damar senin hattindir diğer damarlar ise diğer binalara ek kablo ile ek yapılmış şekilde gitmektedir genelde iskansiz evlerde yapılan işlemdir çevrendeki binalara senin...
  4. hakan32

(Çözüldü) Ankastre Kutu Kime Ait?

Elin tornavida tutabiliyorsa becerekliysen yarın beni görüntülü ara oraya çik beraber çözelim sorunu basit işlem özelden yaz telefonu yaz ararım yarın
  5. hakan32

Altyapısız internetimi nasıl oyun oynayacak hale getirebilirim.

Türkiyede paran varsa internet meselesi en kolay iş Paketlerde görmüş olduğunuz hız Download ve Upload hızıdır MS Ping JR her şey 0 dır Komple ana Santralden size tek kablo gelir Ana sağlayıcı ile aranızda kimse olmaz Türkiyeye yurt dışından ne geliyorsa direk size iletirler Hiç bir yasaktan yada...
  6. hakan32

Türk telekom modemi resetlemeden tam verim alamıyorum

Keenetic dışında pek modem tercih etmiyorum 5k fiyata aldığım tp link modem bile 3k lık keenetic etmiyor. Adamlar Yazılım konusunda bence Tek konumundalar Ekran kartında nasıl Nvidia Teknolojiyi temsil ediyor Modemde de Keenetic der susarım.
  7. hakan32

Türk telekom modemi resetlemeden tam verim alamıyorum

Kendin al Keenetic öneririm
  8. hakan32

1000mpbs internetimde kablo ile 950 alıyorum wifi ile 200 bile zor çıkıyor

Modeminizin wifi desteği o kadar olabilir.
  9. hakan32

Galiba Superonline'ı Hack'ledim!! 🕵️😅

bakır 0.75 kablolar gitti yerine Ethernet kablosu geldi oyüzden kaldırıyor ADSL den VDSL bu şekilde geçildi.
  10. hakan32

Bizzat türk telekom kabin montajında bulundum Kocaman belki 2-3 sokak o hatta bağlıydı binalardan gelen fiber hatları kabinlerde switchlerde çoğaltılıp her 10 bina tek switch bağlıydı normalde her binadan tek fiber kablosu kabinde tek switch bağlı olması gerekirken çoklayıcı kullanarak bunu...
  11. hakan32

3 yıl alt yapıda görev yaptım bizzat kendim çektim bazı fiber kabloları ordan biliyorum metro ethernet dediğimiz olay direk İSS firmasından kabine kadar çekilen tek santral bağlı olan kablo bunu kurumsalda Kabine değilde müşteriye çekiyoruz Simetrik internet dediğimiz olay ise Kabine gelen ana...
  12. hakan32

Yok onu demiyorum eve metro ethernet üzerinden simetrik hat vermişler 1000 upload başka türlü veremezler onu demek istedim.
  13. hakan32

100 gigabitte hangi pc çalıştıracak hangi ssd okuyacak yazacak merak ediyorum kullanan varmı :D
  14. hakan32

Bu simetrik hat normal hat değilki :D Parasını verince 100 gigabit simetrik hizmetleride var ben normal hattan bahsettim neyse :)
  15. hakan32

Ev aboneliklerinde yok kurumsal hatlarda var sadece
  16. hakan32

Superonline da 1000/1000 paket yok Hayırlı olsun :)
  17. hakan32

Yardım Türknet vadettiği hızı veremiyor

Modeme hız 75 geliyor zaten modemden sonrasında sorun var Kablo ile test ediyorsun dimi Wifide sorun olabiliyor çünkü
  18. hakan32

Yardım Türknet vadettiği hızı veremiyor

turknetin kendi sitesinde hız testi yaparmısın ?
  19. hakan32

İNTERNET SAĞLAYICISI ONERİSİ ALABİLİR MİYİM

Şuan kullandığın İSS sorunlu ozaman :)
Geri