Arama sonuçları: *

1. htc.husnu

PARAYA KIYIP SUPERBOX ALDIM! SORULARINIZI BEKLİYORUM (Almayın, aldırtmayın)

Ben pandemi döneminde iki yıl boyunca kullandım alt yapım olmadığı için. Çok memnundum. 10 mbs olanıydı benimki ve 400 tl ödüyordum. Öncelikle tavsiyem alt yapı varsa bulaşmayın. Yoksa ucuz yollu alternatifi Magnet var türk telekomun. İkisinide deneyimledim. Öncelikle Turkcell daha stabildi ve...
  2. htc.husnu

📱Hangi telefon operatörünü kullanıyorsun ve memnun musun❓

Ben Turkcell kullanıyorum çok memnunum. GNÇ PLATİNYUM 50 GB paketini kullanıyorum. Hız 120 200 Mb/s (Çorum) Tek memnuniyetsizliğim paketteki 25 gb oyun paketi kullanılamıyor. İp adreslerinden dolayı kullanamıyorum. Engelli indirimi ile %25 indirimli kullanıyorum. 160 TL ödüyorum
  3. htc.husnu

Hangi ethernet kablosunu almalıyım?

https://www.amazon.com.tr/dp/B086DPB7LH/ref=asc_df_B086DPB7LH1678127400000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B086DPB7LH&linkCode=asn Ugreenin kabloları kaliteli ve güzel oluyor 1682052417 Boy ihtiyacına göre seçebilirsiniz
  4. htc.husnu

Hangi ethernet kablosunu almalıyım?

Kullanacağın mesafe nedir ? Kablo uzunluk olarak ?
  5. htc.husnu

Pubg mobil için internet paketi yaparsam bilgisayara bağlayabilir miyim?

Dostum bilgisayarında hiç internet bağlanmayıp sonrasında sürekli arka planda internet harcıyor o yüzden sebepsiz yere internetin çabuk biter
  6. htc.husnu

Köyde süperbox almayı düşünüyorum siz ne diyorsunuz

Ben iki yıldır kullanıyorum. Turkcel hattı güzel çekiyorsa değerleri iyiyse alınabilir. Tek sıkıntısı fazla pahalı
  7. htc.husnu

Yardım Superbox mi redbox mu

Şuanki sınırsız paketler 15 mbs olmuş benim kullandığım 10 mb download 5 upload. Ping ise 40-60 arası
  8. htc.husnu

Yardım Superbox mi redbox mu

Ben 2 yıldır Süperbox kullanıyorum. 1,5 Ay sonra taahütüm doluyor. Almadan çnce evde turkcell hat sahibi olan birinin telefonu ile farklı saatlerde sürekli hız testi yaptım. SOnuç genelde birbirine yakın yüksek değerlerdi. Tek sıkıntı çok aşırı kötü havalarda 2-3 mbs hız düşmesi olabiliyor ama...
  9. htc.husnu

Alt yapı olmayan bina için internet

Do stum geçen sene hatta 8 senedir bende de alt yapı sorunum var Allah kurtarsın. Geçen pandewmi nedeniyle mecbur superbox aldım 200 tl ödüyorum 10mbs sınırsıza. Superbox , redbox ve uzaynet dışında alternatif yok malasef. Ya torpil bulup erkenden çektireceksin
  10. htc.husnu

Dolap yerleştirmeden önceki altyapı işlemleri nedir?

H Hayırlı olsun inşallah sıkıntısız kullanırsınız
  11. htc.husnu

Dolap yerleştirmeden önceki altyapı işlemleri nedir?

Bir ben çektiremedim Altyapıyı. Allah kolaylık versin. İnşallah gelir. 10 yıldır altyapı gelecek.
  12. htc.husnu

DONANIM ARŞİVİ FORUM üyeleri internet hızını paylaşıyor (resimli olursa iyi olur)

Türkcell SüperBox 10 Mbs Sınırsız Paket
  13. htc.husnu

Turknet 35mbps den 75 mbps ye çıkma

Bu Türknetin pazarlama stratejisi. Alt yapın ilk başta 100 mbs ve üstü desteklemiyorsa sana direk 35 mbs lik paket öneriyor ve üstüne 10 tl fark ile alt yapının desteklediği hıza kadar hizmet sunuyor. Sendeki durum 75 olarak destek gösterdiği için sana ilk başta 35 mbs önermiş sonrasında 10 tl...
  14. htc.husnu

Fotoğraf yükleme hızım 24 kilobayt oyun yükleme 1 megabayt bunlar normal mi ?

1 megabit ile megabyte arasında bir orantı vardı 10 Mbs lik bir internet 1 mb indirme yapabilir 20 Mbs lik bir internet 2 mb yapar yani bu durum 10 ve katları olarak devam ediyor tabi burada sunucu yoğunluğuna göre 100-20 kb lik kaymalar olabiliyor 1614017357 Benim 10 Mbs Süperbox internetim...
  15. htc.husnu

Fotoğraf yükleme hızım 24 kilobayt oyun yükleme 1 megabayt bunlar normal mi ?

bazen siteden kaynaklı olabiliyor yüklemek istediğiniz site yavaş yüklüyebiliyor olabilir
  16. htc.husnu

Bu internetle Gta 5 i kaç saat te indirir 800dowloand 900upload

Arkadaşlar Turknet kendi yapa altyapısını kullanmış olduğu İstanbul ve İzmir şehirlerinin bazı semt ve ilçelerinde kendi alt yapısı mevcuttur. Lütfen linç etmeyin. Nasip meselesi. Keşke Türkiye'nin her yerinde böyle hızlar olsa. Türk Telekom dan bir hakt olmaz adamın yenilemeye niyeti yok. Diğer...
  17. htc.husnu

PAKETİ YÜKSELTİRSEM ALCAĞIM İNTERNETİN DEĞERİ ARTARMI?

ama şunu belirtmek isterim modemle ilgili değerlerde önemli diğer arkadaşların durumuna bakarak değerlendirme yap
  18. htc.husnu

PAKETİ YÜKSELTİRSEM ALCAĞIM İNTERNETİN DEĞERİ ARTARMI?

Alt yapın destekliyorsa vadedilen hızlara yakın alabilme ihtimalin var lakin şunu unutma santraldan uzaklığın , hattın yoğunluğu ve alt yapının durumuna göre bu değerler değiir. 50 mbs paketine geçersen herhalde 40+ alırsın tahminimce. 24mbs de 22 alıyorsan 50 de de 40+ üstü alırısın
  19. htc.husnu

Turktelekom adslden Millenicom vdsle geçiş

sence alt yapım gelirse milenicom mu turknet mi yoksa superonlıne mi ?
Top Bottom