Arama sonuçları: *

1. inkodes

ALTYAPIMDA FİBER VAR AMA DAİREYE KADAR YOK

öncesinde tt 50 paket kullanıyodum binaya kadardı
  2. inkodes

ALTYAPIMDA FİBER VAR AMA DAİREYE KADAR YOK

kablonet 100mbps aldıgımda hiç bişe demeden direkt eve kadar cektiler
  3. inkodes

100 MBPS Altyapım var 1000MBPS paket alabilir miyim?

ara sor en temizi diğer türlü edineceğin bilgiler muallakta
  4. inkodes

türk telekomda kalayım mı yoksa nereye geçilir yardım

erzurumda yaşıyorum yeni firmalar sıkıntı olabilir türknet okey mi sizce
  5. inkodes

türk telekomda kalayım mı yoksa nereye geçilir yardım

şuan türktelekom 50mbps kullanıyorum internetten memnunum 40 gün sonra taahhüt bitiyor eğer ttde kalırsam ilk 6 ay 280 sonraki 12 ay 560 ödüyorum sizce kalmak mantıklı mı yoksa değişme zamanı gelmiş mi
  6. inkodes

Yardım Ev interneti rezilliği

birader türknetten bi altyapı testi gönderebilir misin tam anlayamadım ne anlattığını
  7. inkodes

Sizce hangi interneti seçmeliyim?

tarife bitimine yakın tekrardan ucuz veriyor normalde ne kadar taahhüt var sizin
  8. inkodes

Sizce hangi interneti seçmeliyim?

küçük yerdeyken ( ilçe vb veya büyük olmayan şehirlerde) en temizi türk telekom oluyor bence öbürleri beni zamanında pek tatmin etmemişti şimdi büyükşehirdeyim yine ttden devam mevzu şu aslında altyapınız iyi ise türktelekom müthiş hizmet veriyor türktelekomdan çok memnunumm ben şuan 50mbpsye...
  9. inkodes

Öneri 75 Mbps Modem Önerisi

almışken 5ghz al şahsi fikrim
  10. inkodes

Yardım Binama Fiber altyapısı geldi hangi internet sağlayıcıyı kullanmalıyım?

Kaç para hocam ? Suanlik 134 ödüyorum geçen babami aramışlar 154liraya 100mbps olsun mu diye kabul etmemiş.Ama çok da önemi degil 50 yetiyor bana zaten 1 sene sonra taahhüt bitince iyi bı zam yiyicem ama
  11. inkodes

Yardım Binama Fiber altyapısı geldi hangi internet sağlayıcıyı kullanmalıyım?

alakası yok ttdeyim paket 50 54 55 geliyor
  12. inkodes

İnternet Sağlayıcı önerisi

son 2 3 güne kadar bekle güzel tarife veriyolar.Açıkcası ttden iyi ISS tanımıyorum trde
  13. inkodes

İnternet hız testinde aldığım sonuçlar normal mi?

bu testleri ne uzaklıktan yaptınız(kaç duvar var arada o onemli)hocam bide modem ve telefonunuzun modelini söyler misiniz?
  14. inkodes

Yeni İSS seçimi için yardım

ben de türk telekom kullanıyorum gerçekten müthiş bi iss ne kopma ne yavaşlama harbiden doğuda yaşıyosanız hiç şaşmayın ama verdiği hizmetin parasını da istiyor tt bey şuan 156ya 50mbps alıyorum seneye çok ciddi bi zam yicem sanırım
Top Bottom