Arama sonuçları: *

1. I

İnternet sağlayıcısı önerisi

Bu arkadasin dedigi gibiyse eger(atlantisnet 1000mbps altyapin varsa) atlantisnete gec. Ancak ondan once turknet altyapisina bak. Eger gigabit turknet altyapisi varsa hic dusunme direkt turknete gec. Eger ikiside yoksa benim nacizane tavsiyem turktelekom veya bunun gubi buyuk olan iss’lere gecip...
  2. I

Comnet Fiber ve VDSL hizmetini kapattı ne yapıcaz?

tamamdır hocam. şimdi anladım.
  3. I

Comnet Fiber ve VDSL hizmetini kapattı ne yapıcaz?

Nasil hocam? Gigabayt Per Second degil mi acilimi? Saniye basina indirme 1gb ise 1gbps hiz anlamina gelmez mi mantiken?(bilmedigimden soruyorum)
  4. I

Merhabalar, comnet sorunum var.

Hocam taahhutsuz kullanacagim derseniz turkneti alin kafaniz agrimasin ancak yok ben taahhutlu kullanacagim derseniz(ki benim de tavsiyem taahhutlu kullanmaniz olur) turktelekom’a gecin zamlar gelmeden once
  5. I

İnternet önerisinde bulunur musunuz?

altyapın sağlamsa mh ye işin düşmeyecekse kullanılır
  6. I

369 ödüyorum eğer siz davet kodumu kullanıcaksanız ikimiz de 339 ödeyeceğiz
  7. I

deneyimsiz mh ye denk geldiniz sanırım ben netspeed e dün geçtim aylık ödüyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım
  8. I

aylık paketler var tabii ki alabiliyorsun
  9. I

https://www.netspeed.com.tr/kampanyalar aylık fiyatlar burda 12 ay peşin istemiyorlar sen krndin karar verebiliyorsun
  10. I

hocam tğrknet kullanıyordum 90a 10 alıyordum netspeed e gectim 94 e 20 alıyorum suanda. 100 mbps 360 tl eğer istersen davet kodu gönderebilirim ikimizede 30 tl indirim uyguluyor 330 düşüyor.
  11. I

Yardım İnternet hızım düşük

bit şeklinde gösteriyo yani şuan ayarlardan onu kapatman lazım kardeşim megabayt şeklinde göstermesi lazım 1708008601 bunu kapat öyle ss al at
  12. I

steamden 800 mb indirme yaparken ekran görüntüsü alıp atsana
  13. I

steamde hız sınırlayıcı var
  14. I

Turknet Zam yaptı Neye Gecmeliyim

cevaplarınız için teşekkürler hocam bende bilgilenmiş oldum sağolun
  15. I

yani dediğinize göre bu firmalar halihazırda devlet kurumlarına ve büyük şirketlere internet veren ancak küçük kullanıcıların pek tercih etmediği(en çok tercih edilen iss lerde adı geçmediği için) issler
  16. I

hocam listedeki iss lerin çoğunun adı pek fazla duyulmadı bunlara nasıl güvenebiliyorsunuz?
  17. I

Türknet 400₺ oldu tamam mı devam mı

hocam netspeed geçmeyi düşünüyorum 6 ay sabit fiyat 230 tl para çektiler mis
  18. I

Türknet 400₺ oldu tamam mı devam mı

vdsl 80e 400 fazla ben tamam diyorum
  19. I

İnternet hızım normal mi?

tamamdır hocam eyv
Top Bottom