Arama sonuçları: *

1. K

Türktelekom online işlemlerde paket değişimi yapınca ücret öder miyim?

turktelekom 100mbps bağlatmıştık. ilk 5 gün kurulum daha olmadığı için 1000mbps verdiler, şu anda 50mbps oldu. ÜRÜN/TARİFE/PAKET/ İŞLEM/SERVİS ÜCRETİ:1375 TL Bu miktar hızımı yükseltmem karşısında alınacak para mı? internet sitesinden 200lük hatta yükseltirsem bir ücret öder miyim?
  2. K

Turknetten turktelekoma geçince ping arttı

eskiden turknet 100 mbps kullanıyordum, csde pingim 38-39 civarıydı. şu anda turktelekom 1000 mbps geçtim, pingim 60-62 civarı geziyor. sebebi nedendir? düşer mi? https://www.waveform.com/tools/bufferbloat?test-id=5a8c4e7f-280b-4650-a56b-84b863477ee1
  3. K

Turkcell 1000mbps vs turktelekom 1000mbps

cs2 oynuyorum pingim artar mi
  4. K

Turkcell 1000mbps vs turktelekom 1000mbps

babam ikisinden birine geçelim diyor. turkcell olan 12 ay taahhütlü 700tl. türktelekom 24 ay taahhütlü her şey dahil 990tl. sizce hangisi daha mantıklı? turkcell olanı turktelekom altyapıda kullanabilir miyim? birde turkcell için sansürcü hızı sınırlıyor filan yazmışlar, başa dert olur mu?
  5. K

Turk telekom 24ay taahhütlü fiber internet mantıklı mı?

üniversite sınavına gireceğim ondan dolayı gelecek yıl bu ilde olup olmayacağımı bilmiyorum. 200mbps olan işimi görecek gibi duruyor. fiyatı sizce uygun mu? birde upload olarak 200mbps'lik tarifede kaç alırım? şu anda türknet kullanıyorum, 110/22 alıyorum.
  6. K

Turk telekom 24ay taahhütlü fiber internet mantıklı mı?

oturduğum bölgeye altyapı çekileli 2 yıl oldu. yerel şube şöyle bir fiyatlandırma koymuş. sizce 500mbps veya 200mbps olan mantıklı mı? 24ay taahhüt olduğu için dolar düşerse filan diye almakta karasızım.
  7. K

Yardım 7Mbps Hızım Var Bilgisayar Toplamamalı mıyım?

hangi ilde yasiyorsunuz? eski evimizde internet altyapisi olmadigi icin merkezden antenle ceken bir internet kullanıyorduk
  8. K

NetSpeed'e geçilir mi?

aboneliğimi iptal etmek için kimlikle kağıt gönderdim gmailden ve adamlar benim isteiğimi umursamadan 2 ay daha uzatip birde iptal ücreti istedilir. ve hizmetten de memnun değildim. yan binada oturan arkadaşım adam akıllı pingle oynarken pingim hiç sabit değildi.
  9. K

NetSpeed'e geçilir mi?

allahın belası bir ISS sakın geçme.
  10. K

İSS Değiştirmeli Miyim?

taahhütlü olduğu için aynı fiyatta devam edecek. ancak başka issler taahhüt sunmuyor. ekonomi ortada olduğu için turk telekom gayet mantıklı. dediğim gibi 2-3 ay sonra başka issler zam yiyince üzülmezsiniz.
  11. K

İSS Değiştirmeli Miyim?

turk telekom size özel uygun tarife veriyorsa geçin. 2-3 ay sonra zam yiyince üzülmezsiniz.
Geri