Arama sonuçları: *

1. K

Türknet paket değişikliği

75 kalmaya karar verdim çok sıkıntı olur belki
  2. K

75 de yeter bana😂 sade ala biliyorsam alayım diye düşünmüştüm 1 sene hızla geçer zaten
  3. K

saha dolabı apartmanımın önünde zaten. fiber getirdiler mahalleye ama apartmanlara fiber kabloyu seneye düşünüyorlarmış çekmeyi. ilk önce tüm ilçeyi vdsl yapacaklarmış sonra fiber kabloları apartmanlara döşenecekmiş bizim ilçede her yeri kazıyor türk telekom
  4. K

değerlerim 75 için iyi yani tamam teşekkür ederim. bu değerler bakınca 82 fazla gelme olasılığı var mı acaba bu yazanlardan anlamadığım için soruyorum
  5. K

75 mbps pakette kalayım? 1640266174 � Downstream Upstream TCM(Trellis Coded Modulation) On On SNR Margin 14.6 dB 33.1 dB Line Attenuation 3.9 dB 3.3 dB Path Mode FastPath FastPath Interleave Depth 1 1 Data Rate 79869 kbps 8191 kbps Max Rate 118184 kbps 52866 kbps Power 14.0...
  6. K

bu mu
  7. K

arkadaşlar altyapım 82 mbps destekliyor türknet 75 mbps paket geçin daha iyi olur sizin için dediler bende tamam dedim. 75 pakette bana 72 mbps geliyor. şimdi 100 çıkartsam çok kopukluk olur mu internetimde online işlemlerden 100 çıkarıp 35 düşürme seçeneği bugün geldi
  8. K

TTNET VDSL talebi nasıl yapılır

il müdürlüğü çok uzak bize ilçede var ama oda çarşının içinde sıkıntı yani şu aralar o zaman bekliyecez artık
  9. K

TTNET VDSL talebi nasıl yapılır

arka sokakta fiber var bizim sokakta adsl var talep edince gelip altyapı değiştirirler mi nereye başvurmam lazım
Top Bottom